(VIDEO) NA OVOM IZAZOVU SU SVI PALI: Da li biste vi izdržali ovih 10 minuta?
Foto: Printskrin/YT

Podignimo svest

(VIDEO) NA OVOM IZAZOVU SU SVI PALI: Da li biste vi izdržali ovih 10 minuta?

Žena -
Jednostavno strašno, nikako to ne radite, neki su od komentara onih koji su se okušali u ovom izazovu

Nije retka pojava da deca umru nakon što ih roditelji slučajno zaborave zaključane u automobilu. tim povodom urađen je eksperiment na odraslim ljudima.

Kako bi podigli svest o problemu zbog kog svake nedelje jedno dete umre, jedna američka organizacija je odlučila da odraslima pokaže kakav je osećaj sedeti u ovom "paklu".

Trebalo je da u autu provedu 10 minuta, a nagrada koju bi za to dobili je 100 dolara. U automobilu je postavljeno crveno dugme koje bi pritisli kada više ne bi mogli da izdrže.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Na samom početku, a verovatno i vama dok čitate, deluje jednostavno ali ubrzo je postalo neizdrživo. Ljudi su se borili za vazduh u vrelom automobilu i vrlo brzo pritiskali crveni taster.

Nakon toga, upitani su šta misle o roditeljima koji usred vrelog dana odluče da svoje dete ostave samo u automobilu "na par minuta", jedan čovek je rekao: "Šalite se, zar ne? Nikako to ne radite!"

Jedna od učesnica skrenula je roditeljima pažnu da je ona sada mogla da pritisne dugme i izađe, ali da deca to ne mogu da urade, a muškarac je rekao da je to "jednostavno strašno."

http://www.youtube.com/watch?v=lnU9uvRe4GA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track