Najnovije vesti

PRIPREMITE SE NA VREME: 10 znakova da će vas dečko zaprositi
Foto: Printskrin/YT

Budite spremne

PRIPREMITE SE NA VREME: 10 znakova da će vas dečko zaprositi

Žena
Pročitajte koji znaci govore da će vas ljubav vašeg života ubrzo zaprositi

Sezona venčanja traje cele godine, jer svako godišnje doba ima svoju romantičnu stranu, a vas dvoje ste možda sledeći na redu! Pročitajte koji znaci govore da će vas ljubav vašeg života ubrzo zaprositi.

foto: Printskrin, Jutjub
foto: Printskrin, Jutjub

1. Stalno je sa vašom porodicom

Ako razmišlja o tome da vas zaprosi, želeće da upozna što bolje vašu porodicu. To će mu dati i mogućnost da porazgovara sa vašom porodicom o nekim bitnim stvarima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

2. Od "ja" do "mi"

Dobar je znak da svaki put kada priča o budućnosti, vi ste u njoj. Ako sve više o tome priča u poslednje vreme, budite spremni da vas napokon pita pitanje koje tako dugo očekujete.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

3. Nema više druženja sa momcima

Nekada je petak veče bio rezervisan za kartanje sa drugarima, a subota popodne za fudbal. Ako počinje da menja svoje navike i pretvara petak za veče sa vama, a subotu u maženje na kauču, onda je na dobrom putu da učini "taj" korak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

4. Venčanja su zabavna

Tokom vašeg perioda zabavljanja, išli ste zajedno na mnoga venčanja. Nekada se stalno žalio što mora da ide, ali odjednom mu se ide isto koliko i vama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

5. Jako je nervozan

Pitajte bilo kog oženjenog muškarca kada je u svom životu bio jako nervozan. Većina će vam reći da je to bilo u vreme kada je trebalo da zaprosi svoju dragu. Pažljivo ga posmatrajte.

6. Postaje organizovan

Obično je on jedan sasvim običan momak, ali odjednom njegovi planovi, rasporedi, ciljevi postaju vredni jednog uspešnog menadžera. Organizuje svoje foldere, stalno je na telefonu, šalje mejlove...to može da bude znak da planira besprekoran događaj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

7. Postaje opsednut datumima

Izgleda da je sve više svestan datuma i kalendara nego uobičajeno. Ako počne da više vodi računa o tome nego inače, verovatno nešto odbrojava...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

8. Pošta

Nešto čudno je stiglo poštom. Bio je to paket i on ga nije odmah otvorio. Učinilo vam se da vam je poznata firma koja ga je poslala, ali niste sigurni. Ne želimo da vam unosimo paniku, ali postoji mogućnost da je to bio vaš verenički prsten.

foto AP
foto AP

9. Odjednom čuva svoj telefon

On je zaista divan momak, ali odjednom je počeo da bude vrlo pažljiv i zaštitnički nastrojen prema svom telefonu u vašoj blizini. Svaki put kada dobije poruku, trudi se da je vi ne vidite. Kada dobije poziv, trudi se da se vi ne javite na telefon. Ne brinite, nisu sva iznenađenja loša.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

10. Interesuje se za nakit

Odjednom je počeo da postavlja pitanja nalik "primetio sam da nosiš ovakvo kamenje, jel ti je to omiljeno?" ili kaže nešto poput "primetio sam da ne nosiš mnogo prstenje." Ako počne da se raspituje o veličini prstena, spremite se!

(Ilykefunny.com)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...