NJENA FOTOGRAFIJA ZASENILA JE SVET: Ako je dobro pogledate, shvatićete i zašto!
Foto: Printskrin/Facebook

Šalje inspirativnu poruku

NJENA FOTOGRAFIJA ZASENILA JE SVET: Ako je dobro pogledate, shvatićete i zašto!

Žena -
Nosim bikini jer jedini čovek čije mišljenje mi je bitno zna kroz šta sam prošla da bih izgledala ovako, jedna je od rečenica ove žene koja će vas oduševiti

Rajčel Holis inspirisala je milione žena kada je na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju u bikiniju.To je uradila kako bi svim ženama pokazala da ni ona nema idealno telo a opet nosi bikini, da ne treba da se osete nesigurno po pitanju svog fizičkog izgleda i da treba da budu ponosne.

Njena fotografija prikupila je preko 480.000 lajkova, što ona sigurno nije očekivala. Pored fotografije Rejčel je okačila i inspirativnu poruku svim majkama koje su trenutno ili već duže vreme nezadovoljne svojim telom i to zbog velikih promena u trudnoći.

"Imam strije i nosim bikini. Imam stomak koji je trajno mlitav od nošenja tri džinovske bebe, ali ja nosim bikini. Moj pupak je proširen (što je nešto što nisam znala ranije ni da je moguće) i nosim bikini. Nosim bikini jer sam ponosna na svoje telo i svaki ožiljak na njemu. Oni su dokazi da sam blagoslovena da ponesem svoje bebe a mlitav stomak znači da sam naporno radila kako bih izgubila na težini", napisala je ona.

Today we learned about missions. Going on mission is usually tied up in the idea of traveling somewhere to help others....

Posted by The Chic Site on недеља 12. јул 2015.

Ova hrabra majka dodala je i da joj dosta znači podrška svog muža.

"Nosim bikini jer jedini čovek čije mišljenje mi je bitno zna kroz šta sam prošla da bih izgledala ovako. Taj isti čovek kaže da nikada nije video bilo šta što je više seksi od mog tela, ožiljaka i svega drugog. Ovo su ožiljci dame, ovo su strije i vi ste ih zaradili. Nosite svoje telo sa ponosom!"

Neverovatan broj komentara ostavljen je ispod ove fotografije, a mnoge žene su se pronašle u ovoj priči te postavile i fotografije svog tela u bikiniju.

KURIR MOŽETE PRATITI I NA VAJBERU

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and...

Posted by The Chic Site on субота 21. март 2015.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track