Njegova draga mama, vaša luda svekrva: Najgora iskustva iz stvarnog života!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

Njegova draga mama, vaša luda svekrva: Najgora iskustva iz stvarnog života!

Žena -
Tetošila je mog muža dok sam ja od njega pokušavala da napravim muškarca. To je u redu, mislila sam tada. Od našeg razvoda je prošlo osam godina, a on i dalje živi kod nje

Svi smo blagosloveni rodbinom u koju spadaju i svekrve i snajke, po nekima smrtna kombinacija. Ona priča da se svekrve i snajke ne podnose i često dolaze u sukobe, potvrdiće skoro svaka žena.Najgora iskustva imaju one žene čiji su brakovi uništeni uplitanjem upravo njegove drage mame. Donosimo vam njihove istinite priče nakon kojih će svađa sa vašom svekrvom biti samo dečija igra:Želela je da njen sin ima manje ambicioznu ženu"Bila sam lepa, mlada, pametna i ispunjena. Mrzela me. Rekla je da moram da razgovaram o svojim ambicijama sa mužem jer se on oseća manje muško uz mene. Brak nam nije traja dugo, iz mnogo razloga, a ona je jedan od njih..."Osećala se kao da sam joj ja ukrala sina"Mnogo puta, mnogo glupih svađa se između nas dve završavalo njenim vrištanjem "Ukrala si mi sina!""

Nadala se da će joj sin oženiti srednjoškolsku ljubav"Kada sam upoznala njegovu majku, ona me bukvalno presrela sa njegovim fotografijama iz raznih perioda života, a između njih je bilo i par fotografija "Dijane, devojke koju sam htela za snajku". Stalno mi je prigovarala kako se dovoljno dobro ne brinem o kući i mužu. Jednom je vozila dva sata kako bi mu donela kišobran na posao, zato što je videla na vestima da će možda biti kiše tog dana, a znala je da ja to neću uraditi."Imala je svoje ljubimce, a ja to nisam bila"Moja bivša svekrva (čitaj: Aždaja) sve je činila od početka kako bi se osećala kao neko ko nije vredan njenog sina. Čak i kada smo imali decu stalno je kritikovala moj način roditeljstva, dok je njen sin bio savršen u svemu za nju. Išla je i do te mere da je za Božić svima, sem meni, kupovala poklone."

Tretirala je svog sina kao dete"Tetošila je mog muža dok sam ja od njega pokušavala da napravim muškarca. To je u redu, mislila sam tada. Od našeg razvoda je prošlo osam godina, a on i dalje živi kod nje. Razlog za to je što on sam ne može da pere svoj veš, neko mora da se brine o njemu!"Radila je sve kako bi nas rastavila"Moja bivša svekrva je radila sve kako bi nas rastavila. Na primer, mom mužu na venčanju je rekla "Volim te bez obzira što si nju izabrao za ženu!" Kada se setim sada svih stvari koje je radila, nasmejem se. Posle svega ona nije bila razlog našeg razvoda. I nakon svega moj bivši suprug i ja smo i dalje dobri prijatelji i staratelji naše dece."Uništavala nam je sreću"Jednog dana sam rekla mom suprugu: "Ne želim da čekam dan da ona umre pa da mi budemo srećni. Moraš da sagledaš celu situaciju i staneš jednom na moju stranu. Ne mogu sama da se borim sa njom." Nakon 12 godina braka izgubila sam tu bitku sa svekrvom i razveli smo se."Vršila je pritisak na njega da se oženi"Jednog dana me pozvala njegova majka i rekla da ako ne pristanem da se udam za njega uradiće sve da nas razdvoji i da mu nađe neku koju će da oženi. Uskoro smo već planirali svadbu i venčali se. Vremenom smo bili rastrzani između potrage za karijerom, braka i dece. Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji nego kao bračni partneri."

Želela je da se njen sin razvede"Nikad nisam bila dovoljno dobra za njenu snajku. Jedno vreme sam se svađala sa mužem, imali smo težak period i odlučili smo da napravimo malu pauzu gde ćemo posetiti svako svoje roditelje i dobro razmisliti. Kada se vratio od svoje majke, bio je 100% odlučan da se razvede!"Stalno se družila sa bivšom devojkom mog muža"Živeli smo kod svekrve nekoliko meseci posle venčanja i za to celo vreme ona se uporno družila sa bivšom devojkom od mog supruga i stalno je pozivala u posetu. Govorila je kako bi njen sin sigurno bio mnogo srećniji sa tom devojkom u braku nego sa mnom."Ovaj tekst je preuzet sa portala StilPogledajte još na portalu Stil:8 najluđih izjava svekrva snajama: Neka ide na momačko veče, možda upozna novu devojku!Znakovi za uzbunu: Kada njegov odnos sa majkom predstavlja opasnost?Horoskopski znaci na odmoru: Urnebesno smešan opis koji je apsolutno tačan!Nasmejaće vas do suza: Urnebesno plavušino pismo sinu!5 minuta neprekidnog smeha: Kućni ljubimci u najčudnijim akcijama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track