(FOTO) Kad ova fatalna Ruskinja obuje crvene cipele, za njom poludi ceo svet!
Foto: Instagram

Oborila internet

(FOTO) Kad ova fatalna Ruskinja obuje crvene cipele, za njom poludi ceo svet!

Žena -
Manekenka je svojim poslednjim postom bukvalno zapalila društvene mreže

Irina Šajk svakodnevno časti fanove putem društvenih mreža, a njena poslednja fotografija je oborila internet. Fatalna Ruskinja za kojom uzdiše ceo svet i jedan od najplaćenijih modela današnjice objavila je provokativnu sliku gde leži na krevetu u kratkom teksas šortsu i crvenim u lakovanim cipelama. Iako joj se lice ne vidi, do izražaja dolaze njene pune crvene usne, koje se slažu sa bojom cipela

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on Sep 6, 2015 at 8:13am PDT

Šajkova je ovom fotografijom oduševila svoje brojne pratioce, a za kratko vreme pokupila je skoro 170.000 lajkova. Mnogi su se složili da je njen dečko Bredli Kuper pravi srećnik, što ovakvu ženu ima pored sebe.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Irina već nekoliko meseci uživa u vezi sa poznatim glumcem, a nedavno su uhvaćeni na letovanju, gde su na plaži razmenjivali nežnosti. Pre Bredlija, manekenka je bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, kojeg je ostavila zbog njegovih brojnih prevara. Rusku lepoticu su nedavno pogodili natpisi da je bila ljubavnica doskorašnjeg predsednika Međunarodne fudbalske organizacije FIFA Sepa Blatera, što je žustro demantovala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track