ŽELITE GUŠĆE TREPAVICE? Ovom tehnikom ćete postići pun volumen!
Foto: Profimedia

Trikovi

ŽELITE GUŠĆE TREPAVICE? Ovom tehnikom ćete postići pun volumen!

Žena -
Za sve dame koje žele duže i lepše trepavice, šminkeri imaju novo rešenje

Tehnika šminkanja trepavica pod nazivom "pečatiranje" će vaše trepavice učinitI gušćim. Sve što treba da uradite je da iz korena četkicom maskare izvučete trepavice i to ponovite nekoliko puta. Ovaj trik sa maskarom je nešto čime se služe i profesionalni šminkeri, a ono što će vam omogućiti jesu vizuelno gušće i punije trepavice.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Za "pečatiranje" vam ne treba ništa osim vaše maskare koju obično koristite, a poenta je samo u načinu nanošenja proizvoda i korišćenja četkice. Kada nanosite maskaru potrebno je da četkicu što više približite korenu trepavice dlačicama dodirujući kožu tik između svake trepavice. Blago pritisnite kako bi se boja maskare oslikala uz samu ivicu trepavica i ostavila crni trag koji će ih učiniti gušćim, pa tek onda izvucite maskaru preko vrhova trepavica. Ceo postupak ponoviti 2 do 3 puta, a bilo bi dobro i da četkicu blago pomerate levo-desno dok je držite prislonjenu uz trepavice. Ovim ćete zameniti često neprijatno nanošenje crnog kreona na vodenu liniju gornjeg kapka. Ovo je daleko jednostavnija metoda koju bukvalno svako može da izvede, a trebate samo maskarom blago umrljati ivicu trepavice.Trag će delovati potpuno prirodno.

Pored saveta za naošenje maskare, postoje i prirodni trikovi koji pomažu rastu trepavacia, kao što su bademovo i maslinovo ulje, vitamin E, vazelein i zeleni čaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track