Jelena Đoković: Tri inspiracije za jesenji stil koji ćete obožavati (FOTO)
Foto: Profimedia

Stil

Jelena Đoković: Tri inspiracije za jesenji stil koji ćete obožavati (FOTO)

Žena -
Lepša polovina Novaka Đokovića konstantno pokazuje svoj istančan ukus za modu

Jelena Đoković nezvanično nosi titulu najlepše dame na tribinama teniskih turnira, a pored prirodne lepote u prilog joj idu i savršene modne kombinacije.Svako pojavljivanje mlade mame isprate gotovo svi svetksi mediji, a pohvale na račun njenog izgleda nikada ne jenjavaju.

Upravo zato smo rešili da nam njeni autfiti posluže kao idealna inspiracija za jesenji izgled.Jesen uglavnom podrazumeva svedenije tonove poput braon, sive, crne, pesak, koje same po sebi čine da vaš autfit izgleda stilski savršeno. Jelena se ovog pravila drži.

Bela košulja koju možete da kombinujete na bilo koje pantalone, farmerke ili čak suknju u kombinaciji sa kožnom bež jaknom savršen je izbor kako za poslovni, tako i za after work autfit. Trendi momenat predstavljaju rukavi interesantnog desena.Farmerke, bluza i klasične avijatičarske naočare predstavljaju evergreen u modi, a ako na to dodate ogrtač ili pončo boje peska dobićete savršen autfit koji kombinuje klasiku i aktuelne trendove, za čistu desetku.

U slučaju da se spremate za izlazak ili neki poslovni koktel, mala crna haljina uvek je odličan izbor, a ako preko nje obučete bež ogrtač postići ćete efekat ležerne elegancije.Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rsSa sajta Story.rs proćitajte još:Jelena Đoković: Glamurozna transformacija kraljice jednostavnostiPrirodna lepota: Evo zašto Jelena Đoković nosi titulu dame od stila (FOTO)Jelena Đoković blistala na večeri u čast Novaka: Prirodna lepota na glamuroznom skupu (FOTO)Novak i Jelena: Deset godina zajedno moja ljubav i ja (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track