(VIDEO) TRAGEDIJA: Pogledajte kako beskućniku bez milosti otimaju psa, dok on ostaje u suzama!
Foto: Jutjub

Bruka i sramota

(VIDEO) TRAGEDIJA: Pogledajte kako beskućniku bez milosti otimaju psa, dok on ostaje u suzama!

Žena -
Ovaj video je postao viralan nakon što je postovan na društvene mreže u kom žena vrišti na aktiviste:" Vi nemate prava ovo da radite!"

Ovo je tužan trenutak kada beskućnik plače dok njegovog voljenog psa odvode aktivisti za prava životinja. Video prikazuje trojicu aktivista kako oduzimaju psa u centru Pariza pred šokiranim posmatračima.Čim se video pojavio na internetu, izazvao je bes gledalaca koji su bili dirnuti beskućnikovim emotivnim odgovorom.

Možete da ga vidite kako plače dok žena viče: "Nemate prava da to radite."Čovek koji je snimio ovaj video tokom vikenda, Ngi Le Dul rekao je kako su aktivisti bili "nasilni" i "nemilosrdni" i dodao da nisu imali nimalo sažaljenja. "Bio sam šokiran kada sam video ovu scenu na ulicama Pariza", rekao je. Međutim "Koz Enimal Nord" udruženje kom pripadaju ovi aktivisti, brane svoje postupke tvrdeći da je beskućnik drogirao svog psa, jer je štene imalo proširene zenice.

Oni su još i dodali da pas nije vakcinisan ni čipovan, što je u Francuskoj protiv zakona.kada se video pojavio na internetu, napravljena je i peticija koju je potpisalo do sada više od 60.000 ljudi da se proveri da li je štene bilo drogirano. U peticiji još i piše:

"Nigde aktivisti nemaju pravo da bez upozorenja oduzimaju životinje, a upravo su to oni uradili kada su napali ovog beskućnika i uzeli mu ljubimca."

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track