Rešite se sala sa stomaka bez dijeta i napornih vežbi!
Foto: Profimedia

Savti

Rešite se sala sa stomaka bez dijeta i napornih vežbi!

Žena -
Predstavljamo vam 3 načina koji vam mogu pomoći da skinete višak sala sa stomaka, bez izgladnjivanja i odlaska u teretanu

Višak masti na stomaku moguće je rešiti i bez mučnih dijeta i napornih vežbi.Naučnici su uradili studiju na 20 žena sa istim problemom - viškom sala na stomaku koji nikako nisu mogle da skinu. Oni su im zatim zadali seriju stvari koje treba da primenjuju u svojoj svakodnevnoj rutini, a nakon samo 2 meseca rezultati su bili vidljivi. Kod velikog broja žena, višak sala na stomaku često nije povezan sa ishranom i nedostatkom fizičke aktivnosti, kao ni sa genetikom. Višak masti se često veže za stres i način življenja. Stručnjaci tvrde i upozoravaju da, ukoliko ne dovedete način svog života u red, stradaće mnogo više stvari osim vašeg struka. Predstavljamo vam 3 načina koji vam mogu pomoći da skinete višak sala sa stomaka.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

1. Spavajte dovoljno - Možda se hranite dobro i redovno vežbate, ali ukoliko ne budete spavali dovoljno, nećete se rešiti viška. Kada ste neispavani telo ne reaguje na insulin, koji zatim kreće da taloži masti u organizmu.2. Nemojte biti pod stresom - Ovo je lakše reći nego izvesti, ali naučno je dokazano da stres utiče na gojaznost.Bilo da se prejedate ili ne jedete dovoljno, vaš organizam će pod uticajem stresa taložiti masne naslage u organizmu.3. Zadržavate vodu u organizmu - Mnoge žene pate od nadutosti stomaka i zadržavanja viška tečnosti u organizmu.Najlakši način je da odradite detoksikaciju tela s vremena na vreme, koji će vam pomoći da izbacite višak vode iz organizma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja