(VIDEO) STAVILA JE BELANCE PREKO CELOG LICA: Razlog? Apsolutno briljantan!
Foto: Jutjub

Neverovatno!

(VIDEO) STAVILA JE BELANCE PREKO CELOG LICA: Razlog? Apsolutno briljantan!

Žena -
Odmah ćete primetiti koliko vaša koža dobro izgleda. Biće glatka, hidrirana, sveža i sijaće zdravo

Jaja su poznata i popularna jer su neverovatno jestiva, ali isto tako idu daleko izvan oblasti omleta i doručka. Već hiljadama godina koriste se u raznim kozmetičkim tretmanima kod kuće. Žene ih stavljaju u kosu, od njih se pravi maska za lice za hidrataciju kože, sprečavaju pojavu akni, smanjuju fleke i ožiljke i još mnogo toga.Jaja mogu da se koristi i kako biste se otarasili dosadnih mitisera. Široke pore i mitiseri su zaista naporni, posebno za ljude koji imaju suv tip kože. Većina ljudi koristi trake za čišćenje pora koje navodno pomažu, ali su jako skupe i mogu da iritiraju kožu ukoliko je suva. Pored toga, može da bude jako bolno da se uklone.Umesto da trošite novac u potrazi za rešenjem ovog problema lepote, ovaj 100% prirodni metod koristi samo belance. On je jako efikasan u otklanjanju mitisera, a neverovatno je jeftino, istovremeno pruža i niz drugih pogodnosti.

Jutjub blogerka Babamitsanne pokazuje kako se to radi i objašnjava sve korake i fine detalje. Maska koju stavlj ana lice je višenamenska i radi sve! Duboko čisti kožu, otklanja mitisere, zateže pore, kontroliše nauljenost, oslobađa ožiljaka i akni, smanjuje bore i čini vaš ten sjajnijim. Zato počnite da lomite jaja, odvojite žumance od belanceta i stavite ga u malu posudu.

Malo izmutute belance zatim ga nanesite na lice. Izbegavajte oči i usta. Zatim uzmite komad maramice i stavite na obraze, nos i čelo. Nežno je utapkajte po licu i nežno opet stavite belance i ostavite da se potpuno osuši, jedno 30 minuta.

Kada je vreme isteklo nežno odlepite maramice na gore sa lica, isperite toplom vodom i osušite peškirom. Odmah ćete primetiti koliko vaša koža dobro izgleda. Biće glatka, hidrirana, sveža i sijaće zdravo. Za najbolje rezultate koristite je dva puta nedeljno, dok oni sa suvom kožom jednom nedeljno.

(Womansvibe.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track