Živite kao kralj: Evo zašto je zamak u Francuskoj jeftiniji od sobe u SAD
Foto: Profimedia

Velika ušteda

Živite kao kralj: Evo zašto je zamak u Francuskoj jeftiniji od sobe u SAD

Žena -
Prema istraživanju jednog sajta koji se bavi nekretninama, zamak u Francuskoj moguće je iznajmiti za 2.900 dolara mesečno

Iako na prvo čitanje zvuči nemoguće, istina je, da iznajmite francuski zamak na mesec dana više vam se isplati od uzimanja u zakup sobe u San Francisku, piše Newsweek.rsPrema istraživanju jednog sajta koji se bavi nekretninama, zamak u Francuskoj moguće je iznajmiti za 2.900 dolara mesečno dok vam je za sobu u San Francisku (nije u pitanju čak ni garsonjera) potrebno 3000 dolara mesečno.Ako ste ipak navikli na luksuz i hoćete da uživate "za sve pare" , iznajmljivanje zamka sa šest soba i bazenom, iznosi 4.800 dolara dok je cena trosobnog stana u San Francisku 4995 dolara s tim što jedna od soba nema kupatilo.

Prema rečima mnogih agenata, stara zdanja poput zamaka propadaju zbog čega je bitno spustiti cenu za one koje žele da ih iznajme. Samim tim, kada ga izdaju, ljudi koji se usele, zamak i održavaju što Francuskoj dosta znači."Mnogi i dalje veruju u duhove zbog čega se teško odlučuju na život u zamku. To je isto jedan od razloga zašto su cene niske, jer je potražnja drastično opala" rekao je jedan od agenata.Pročitajte još na portalu Newsweek.rs Prvi znak civilizacije otkriven van planete Zemlje? Anomalije na zvezdi zbunile naučnikePogledajte kako izgleda kada su na jednom mestu svi agenti 007 (VIDEO)Porošenko mora da razmotri zahtev da imenuje Darta Vejdera za premijera Ukrajine (VIDEO)Kako od mobilnog telefona napraviti mikroskop (VIDEO)Mala zemlja čuda u Hamburgu: Posetite najveću repliku grada na svetu (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track