VIDEO PRAVILA SE DA JE PIJANA, KAKO BI VIDELA REAKCIJE MUŠKARACA Šokiraćete se šta su radili s njom
Foto: Printscreen

Eksperiment

VIDEO PRAVILA SE DA JE PIJANA, KAKO BI VIDELA REAKCIJE MUŠKARACA Šokiraćete se šta su radili s njom

Žena -
Zgodna brineta je izašla na ulicu i odglumela pijanstvo, kako bi pokazla svima kako pojedicni koriste situacije kada su devojke pod dejstvom alkohola

Jedna devojka je rešila da napravi eksperiment. Naime ona je izašla na ulicu i pretverala se da je pijana, želeći svima da pokaže kako muškarci reaguju kada vide devojku pod dejstvom alkohola. Pored toga, htela je saznati kako bi i nepoznati ljudi reagovali u stvarnoj situaciji. Muškarci su joj masovno prilazili pokušavajući, navodno da joj pomognu.

Ova brineta se pretvarala da je pijana usred bela dana, te je tako zaplitala svoj jezik, pokušavala da sazna kako može da dođe do autobuske stanice, dok su pojedinci pokušali da iskorite njenu situaciju. Misleći da je devojka potpuno pijana, dosta njih ju je pokušalo odvesti kući, a dvojica su se čak svađali oko toga koji će ju od njih "privesti".

Iako je u pitanju društveni eksperiment, ovakve stvari na pravi način skreću pažnju na to kakve se kobne posledice mogu dogoditi ne samo devojkama, već svima koji su pod uticajem alkohola, kada ne kontorlišu sebe i svoje ponašanje.

Pogledajte kako su prolaznici reagovali na "pijanu" devojku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track