(VIDEO) KOJE SU ŠANSE ZA OVAKO NEŠTO: Radosni dečak posle 18 meseci pronašao svoju mačku
Foto: Youtube/screenshot

Slučajnost

(VIDEO) KOJE SU ŠANSE ZA OVAKO NEŠTO: Radosni dečak posle 18 meseci pronašao svoju mačku

Žena -
Iako su oblepili ceo komšiluk plakatima sa slikom nestalog mačka, nisu uspeli da ga pronađu

Mišel Hamber i njen sin Roni (5), krenuli su u potragu za novim kućnim ljubimcem, kada su slučajno naišli na dečakog starog ljubimca - mačka koji je nestalo iz njihovog doma u Litloveru, u Britaniji.

Source: Orange cat fails to hold onto window sill by vidibona on Rumble

U ovoj začuđujućoj situaciji, desetogodišnji Finiks bio je u izlogu sa još jednom mačkom, Orlandom, a porodica je odlučila da i njega usvojil.

"Dečaci su bili utučeni kada je Finiks nestao, jer je on igrao važnu ulogu u njihovim životima. Uvek je skakutao naokolo i igrao se sa njima. Pre nekoliko nedelja razmišljali smo o tome da udomimo novu mačku. Dečaci su to negodovali, jer im je Finiks zaista nedostajao. Kada smo prvi put otišli smo do mačjeg azila, videli smo Orlanda, a onda smo se vratili sledeće nedelje i uočili Finiksa kako se igra sa Orlandom u izlogu. To je bio jedan od najuzbudljivijih trenutaka u našim životima. Roni ga je odmah spazio i počeo da vrišti od sreće, i mačak nas je prepoznao. Bilo je divno džati ga u naručju posle toliko vremena", rekla je majka dvoje dece, Mišell (33).

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Mišel je dodala da je mačak i dalje registrovan mikročipom da na staroj adresi, i ako to nije dovoljna potvrda, još mu je levo uvo klempavo.

Naranžasti mačak Finiks, nestao je iz porodične kuće u maju prošle godine. Iako su oblepili ceo komšiluk plakatima sa slikom nestalog mačka, nisu uspeli da ga pronađu. Posle nekoliko meseci, pomislili su na najgore i odustali od potrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track