LAKO DO ZDRAVE LINIJE: Uz ova 3 napitka ubrzajte gubitak kilograma!
Foto: Shutterstock

Saveti

LAKO DO ZDRAVE LINIJE: Uz ova 3 napitka ubrzajte gubitak kilograma!

Žena -
Osobe koje se bore s viškom kilograma, a žele da mršave na zdrav način, često posežu za raznim vidovima detoksikacije u kombinaciji sa dijetama.

Uvođenjem navedenih detoks napitaka u svoju dnevnu rutinu, borba sa kilogramima postaće lakša i efikasnija.

Sok od limuna pozitivno utiče na vaš metabolizam i jedan je od glavnih saveznika u borbi sa oslobađanjem toksina iz vašeg organizma. Čaša tople vode sa limunom popijena ujutru na prazan želudacm, pomoćiće vam da se oslobodite toksina i pozitivno će uticati na vaš metabolizam. Pored ovoga, preporučujemo vam da probate i neke od sledećih napitaka: Šareni napitakPotrebno: 3 šargarepe, 1 paprika babura (žuta), 1 krastavac srednje veličine (svež), 1 jabuka, 1/2 limuna.Priprema: Sve sastojke izmiksajte zajedno u blederu i konzumirajte ga odmah nakon pripreme. Pravljenjem ovog napitka i ostavljanjem za kasnije gube se svi hranljivi sastojci.

Zeleni čaj i citrusi

Potrebno: 1/2 šolje mlakog zelenog čaja, 1/2 limuna, 1 izmiksana banana.Priprema: Sve sastojke pomešajte i popijte. Zeleni čaj je poznat detoksikant, a u kombinaciji sa ovim voćem unećete i vitamine.
Foto Profimedia
Foto Profimedia
Magija kurkume

Potrebno: 1/2 kafene kašičice kurkume, đumbir, 1/2 čaše soka od limuna, 1/2 čaše vode.

Priprema: Sastojke pomešajte i popijte. Ova kombinacija pomaže u čišćenju jetre, creva i sprečava pojavu kamena u žuči. Kurkuma je dobra u borbi protiv raznih upala, artritisa i u prevenciji Alchajmerove bolesti. Ovi napici su idealan dodatak vašoj dnevnoj ishrani. Možete da ih koristite kao zamenu za obrok, užinu ili da ih pijete pre treninga. Njihovim unosom podstaknućete rad metabolizma i krenuti u borbu sa viškom kilograma.

healthyfoodstar.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track