NE PRAVITE VIŠE GREŠKE: 5 razloga zbog kojih muškarci beže od žena
Foto: Profimedija

Obratite pažnju

NE PRAVITE VIŠE GREŠKE: 5 razloga zbog kojih muškarci beže od žena

Žena -
Nekim ženama je vrlo lako privući i zadržati muškarca, a neke upravo s tim muku muče i ne znaju kako naterati nekoga da ostane.

Ako vam se čini da pripadate ovoj drugoj grupi, ovo su mogući razlozi zbog kojih muškarci beže od vas.

1. Prebrzo se zaljubite - Previše romantike i previše osećaja u prekratkom roku mogu uplašiti i najhrabrijeg muškarca. Kod njih to ide malo sporije, a ako vam na prvom sastanku iz pogleda vire brak, deca i duga veza, on bi mogao pobeći.

2. Previše tražite - Da vam pošalje poruku ujutro, uveče, za ručak, pre večere, da vam priča što je jeo, s kim je bio i zašto je bio. Vama ovo sve možda izgleda kao romantična zainteresovanost za svaki detalj u njegovom danu, dok njemu verovatno izgleda kao policijsko ispitivanje.

3. Prilepak ste - Muškarcima treba prostora za disanje. Ako ste konstantno "zalijepljene" za njega i ne date mu da se mrdne, počeće se osjćati kao da se guši uz vas. Vi verovatno želite provesti svaki slobodan trenutak s njim, a on ipak želi znati da nije u zatvoru.

4. Ljubomorne ste - Malo ljubomore zna biti simpatično, ali većina ljubomornih žena jednostavno nema meru. Ako ste opsednute njegovim mobilnim telefonom, ispitujete ga ko je svaka žena s kojom priča i ljutite se kada mu neka nešto lajkuje na Fejsbuku, verovatno će pobeći od vas jer ne želi ženu koja mu ne veruje.

5. Proganjate ga - Muškarci su lovci, a ako se vi ponašate kao još veći lovac, lako je moguće da će izgubiti interes. Trčanje za muškarcem nikad nije dobra ideja, jer ako osete da ih neko proganja, počeće trčati još brže.

Foto Shutter
Foto Shutter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track