STRUČNJAK ZA MUŠKO-ŽENSKE ODNOSE: Ko i zašto vara u vezama?
Foto: Profimedia

Odgovor

STRUČNJAK ZA MUŠKO-ŽENSKE ODNOSE: Ko i zašto vara u vezama?

Žena -
Mnogo klijenata javlja se sa željom da sazna koji su to parametri koji određuju uspešnost jedne veze.

Ne postoji univerzalni recept za ljubav, ali postoje neke činjenice koje odredjuju uspešnost veze. Iznećemo neke podatke za koje verovatno nikada niste čuli.

Atraktivne pripadnice lepšeg pola obično su sklonije prevari ukoliko su njihovi izabranici obični, tj. prosečnog izgleda.

Ne postoji izbalansirana ljubav. Uvek jedna osoba više voli drugu. Nema ljubavi po principu 50% - 50%.

Fizički lepi muškarci u braku sa ženama prosečnog izgleda manje su skloni švrljanju van ljubvnog gnezda. Muškarci donose odluku o ženama isključivo na osnovu njihovog izgleda.

Kod žena na prvom mestu je ponašanje muškarca. Ukoliko je šarmantan, duhovit, ume da privlači pažnju društva pola posla je obavio.

Bliskost povećava šansu da dodje do zaljubljivanja. Zato se mnoga prijateljstva pokvare upravo iz razloga što su se muškarac ili žena zaljubili jedno u drugo i pokvarili ili možda unapredili prijateljstvo u nešto više i lepše.

Adrenalin koji se stvara prilikom preljube je ono što ljude dobrim delom i navodi na ovaj nimalo prijatan čin za svaki brak ili vezu.

Više nesrećnih osoba ako gledamo kao pojedinke, imamo u lošim vezama nego kod osoba koje nemaju partnere. Nekako su osobe koje su razočarane brakom ili lošom vezom nabijene lošim emocijama.

Astrolog, tarot tumač i stručnjak za muško-ženske odnose Marko Voronjin za Astrousluge.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track