NAPUSTILA JE ŠKOLU SA 15 GODINA: Upoznajte ženu koja je do 23. godine zaradila prvi milion!
Foto: Ilyke.com

Svaka joj čast

NAPUSTILA JE ŠKOLU SA 15 GODINA: Upoznajte ženu koja je do 23. godine zaradila prvi milion!

Žena -
Ova mlada žena napustila je školu sa 15 godina i svoj prvi milion zaradila je do 23. godine, sada, očekivano, živi kao kraljica.

Ono što ovu priču razlikuje od prethodnih priča o nečijem uspehu, je ta kako je uspela da postane i ostane milionerka u mladosti i to kao samohrana majka.Kejt Stjuart je sa samo 15 godina napustila srednju školu, ali njen nedostatak diplome nije je sprečio da postane milionerka. Do trenutka kada je napunila 17 godina, ona je bila trudna i beznadežna, ali to je nije zaustavilo u sanjarenju.

Šta je to što je motivisalo da razbije kalup siromaštva i jadna očekivanja koji su svi imali za nju, a ona je morala da dokaže da nisu u pravu.

Sa novorođenčetom koje je morala da neguje, Stjuartova koja je iz Liverpula, Engleska, kaže da su svačija očekivanja bila patetična kada je ona u pitanju, a baš to joj je bila i najveća motivacija. Meštani su govorili "imaćeš još dece pa ćeš tražiti veću nadoknadu". Svi su je otpisali, a njena borba je bila da im dokaže da su pogrešili. ona je uspela da dobije honorarni posao sekretarice, a onda je počela da uzima časove kako bi unapredila svoje obrazovanje.

Završila je školu, a onda je nastavila da štedi novac kako bi započela poslovnu imperiju kroz niz salona.Nakon što je zaradila dovoljno novca da otvori salon lepote, ona je postepeno otvorila još jedan, pa još jedan, sve dok nije imala 10 salona širom oblasti. Do 23. godine Sjuartova je došla do prvih milion dolara, zahvaljujući nekoliko salona sa solarijumima. Na kraju je uspela da se popne na vrh merdevina tržišta Liverpula. Poired toga, ona je uložila svoj novac u nekretnine, kao što su restorani, pabovi, saloni i solarijumi.

Sada sa 33 godine, Kejt Stjuart je definitivno bogatija nego što je iko mislio da će biti.Ne samo da je radila naporno, ona voli i dobro da se zabavlja. Ona nema problem da potroši 1.500 dolara za noć u hotelskoj sobi. Ona čak i rezerviše garderobu kako bi stigla kod nje kući pre nje. To je jedan način da se izbegne problem sa koferima.

Kejt Stjuart je definitivno živi primer šta znači kada se upari dobar stav sa vrednim radom.Stjuart definitivno uživa u plodovima svog rada i nije je sramota zbog svog raskošnog načina života. "Sve što imam sam sama zaradila i ponosna sam na to", rekla je. Kaže da joj garderoba zapravo dođe kao "oklop" i da je čini da se oseća samopouzdanije.

(Foto: Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track