Njegov status na Fejbuku srušio je internet: Prevario sam suprugu, na neki način
Foto: Profimedia

Primetio zgodnu devojku

Njegov status na Fejbuku srušio je internet: Prevario sam suprugu, na neki način

Žena -
Džejson Hjulet iz Solt Lejk Sitija podelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku emotivan status u kome je priznao da je „prevario svoju suprugu, na neki način”.

"Malo me je sramota što ovo pišem, ali mislim da sam prevario svoju suprugu na neku način. Stajao sam u redu u prodavnici i primetio zgodnu devojku koja stoji ispred mene. U trenutku sam pomislio kakko dobro izgleda, njen dečko mora da je srećnik. Ali, kada se malo pomerila, shvatio sam da je to moja žena.

Tu sam oduševio samog sebe, jer sam još jednom na neobičan način uvideo koliko je volim i koliko je lepa. Onda su počele da mi se javljaju misli: Dobro je da nije primetila kako je onaj bradonja gleda ili šta ako je stalno gledaju i odmeravaju drugi muškarci. Ok, ovo je otišlo predaleko, moram da se zaustavim.

I da joj nabavim suzavac. Nisam joj prišao. Nisam, već sam je posmatrao iz prikrajka, posmatrao je i divio se njenoj lepoti i tome koliko uopšte nije svesna toga", napisao je ovaj zaljubljeni mušakarac.

Ovaj status osvojio je internet, a nakon što je izazvao toliku pažnju, javila se i „ona”, koja je objasnila da je suprug nije prepoznao jer se sredila.

Dodala je i da joj ni najmanje ne smeta što je njen muž "gledao drugu ženu" jer mu veruje sto odsto.

Kind of embarrassed to admit this, but I think I sort of cheated on my wife today. To explain what I mean, I was at...

Posted by Jason Hewlett on Tuesday, 1 December 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track