Najnovije vesti

POZVALE ME DVE KLINKE NA ŽURKU! 2 vijagre popio sam sa energetskim pićem i sad se gorko kajem! OTEKAO MI JE KAO KROFNA
Foto: Profimedia

Ispovest

POZVALE ME DVE KLINKE NA ŽURKU! 2 vijagre popio sam sa energetskim pićem i sad se gorko kajem! OTEKAO MI JE KAO KROFNA

Žena

Bio sam s ortacima u teretani i tamo smo se dogovorili da izađemo u grad.

Pozvali smo neke klinke koje smo upoznali vikend ranije. Idu u treći razred i bile su veoma raspoložene za druženje. Dogovorili smo se da idemo s dva auta.

Pre nego što sam krenuo od kuće popio sam dve vijagre i energetsko piće. To sam prvi put uradio prošlog leta na splavu. Super mi je bilo, osećao sam se moćno. Nemam problem sa erekcijom, ali sam provalio s ortacima da mi prija kombinacija vijagre i red bula. Ne radim to često, možda jednom nedeljno obično pred izlazak u grad.

Ne želim stalnu vezu i zato sam uvek spreman. Ja sam svojim autom pokupio dve devojke. Bilo nam je super. Pili smo viski i zezali se. Sa jednom sam se kao muvao. Pričali smo, malo se mazili. Kad smo kretali kući osetio sam strašan bol. Otišao sam do wc i video da mi je penis otekao kao krofna koje pravi moja baka.

Užasno je izgledao. Sigurno mi je dva-tri sata bio diognut dok sam pričao s tom devojkom. To je bilo pre šest dana. Meni je i dalje otečen. Masturbirao sam nekoliko puta od tada ali se stanje nije popravilo. Modar je i nekako mi deluje bolesno. Mama mi je doktorka i ne smem ništa da joj kažem. Znam da će mi tata posle prigovarati za vijagru.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...