OVA DEVOJKA IMA SMRTNU BOLEST: Reakcija osobe sa kojom je počela da se zabavlja će vas rasplakati!
Foto: Ilyke.com

Ljubav i sudbina!

OVA DEVOJKA IMA SMRTNU BOLEST: Reakcija osobe sa kojom je počela da se zabavlja će vas rasplakati!

Žena -
Ovo je 25-godišnja Alana Duran. Ona živi u Njujorku i studira psihologiju na Stoni Bruk Univerzitetu i gledano površinski, ona vodi jedan sasvim normalan život. I zašto bi bilo drugačije?

Kada je Alana imala 12 godina, njoj je dijagnostifikovan Lupus. Lupus je auto-imuna bolest što znači da Alanin imuni sistem napada delove njenog tela, kao što bi to radio neki stzrani objekat.Kada je imala 20 godina, pretrpela je mnogo bola kao rezultat Lupusa, a ubrzo je postalo jasno da joj je potrebna i zamena kuka. Kako je vreme prolazilo nije bilo ništa lakše. Bolest je izazvala probleme sa srcem koji su zahtevali ugradnju pejsmejkera, a njeni bubrezi su propali. Ovo je značilo da će Alana ići na dijalizu svake noći po deset sati. Svi članovi njene porodice su se testirali, ali niko od njih nije bio pogodan donator.Odlučna da ne dozvoli da joj bolest upropasti život, Alana je nastavila da živi kao da je sve u redu, čak se pridružila i sajtu za upoznavanje - Tinder. To je bilo u avgustu i tada je upoznala svoju partnerku/devojku Lori Interlišio.Posle samo nekoliko izlazaka, njih dve su razgovarale o Alaninoj bolesti i Lori je odlučila da se testira. Lori se seća da je smišljala brojne izgovore zašto nije uradila test, ali zapravo je u tajnosti nastavila da radi preostale testove kao što je skeniranje, labaratorija i potpuni fizički pregled.Kada je bila sigurna da je odgovarajući donator organizovala je iznenađenje za Alanu. Na dnu kutije nalazio se poster na kome je pisalo "Ja sam prava!". Kada je Alana videla, nije shvatala koliko je poklon poseban, ali kada je pročitala sledeći poster rasplakala se:"Tetovaže su kul, ali bih radije da imamo odgovarajuće ožiljke."

Lori kaže da nije uradila ništa neverovatno i da se njih dve tada zvanično nicu ni "zabavljale" ali da je "Alana toliko dobra osoba koja zaslužuje funkcionalan bubreg, a ja imam dva. Činjenica je da je lepa i histerična i da je mnogo volim je samo bonus."Nijedna od njih nije očekivala da će biti pravi pogodak ne samo na Tinderu, već i odgovarajuće za bubreg. Srećni par planira operaciju u februaru 2016. godine.Pogledajte ceo snimak Alaninog iznenađenja:

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track