6 RAZLOGA ŠTO STE JOŠ UVEK DEVOJKA, A NE ŽENA: Pamet u glavu i polako čitajte!
Foto: Ilyke.com

Sada znate!

6 RAZLOGA ŠTO STE JOŠ UVEK DEVOJKA, A NE ŽENA: Pamet u glavu i polako čitajte!

Žena -
Postoji vreme za upoznavanje i vreme kada osećate kao da ste spremni za sledeći korak. Želite muža, čoveka koji će biti dobar otac i koji će vam pomoći u podizanju dece, koji je veran životni partner i koji će podeliti život sa vama.

Ovo je možda staromodni koncept, ali je istina. To je deo odrastanja - većina žena i dalje žele muža i porodicu. Nažalost, sa svakom novom generacijom, to postoje glavno područje za frustracije kod žena.

1. Prvi razlog zašto ste mu još uvek devojka, a ne žena je najverovatnije zbog vašeg izbora muškaraca.Ako ne uradite dobro svoj domaći zadatak i shvatite samu sebe, svoje roditelje, prošle veze, nećete moći da napravite mudre odluke, već ćete stalno praviti iste greške iznova i iznova...

2. Vaš odnos sa ocemDevojke koje su odrasle bez angažovanih očeva imaju teži put u donošenju mudrih izbora što se tiče muškaraca. Odnos oca sa ćerkama može da nauči mnoge stvari, ali jedna od najvažnijih je da oblikuju model dobrih osobina kod muškaraca. Čak i ako ocu neke nedostaju, njegov odnos sa ćerkom daje joj uvid i razumevanje ljudi. Ako ćerka i otac imaju blizak odnos, to dovodi do jačeg poverenja i samopoštovanja u razvoju.

3. Požuda ili ljubav?Ako je vaš odnos izgrađen na seksu umesto na emotivnoj vezi, to je verovatnije da ćete ostati na statusu devojke. Jedan od razloga zašto je onlajn upoznavanje dobro je mnogo razgovora pre intimnosti. Ako mislite da vam se momak zaista dopada, strpite se sa seksom, uradite to kada zaista budete želeli.

4. Kada ste žena pre nego što ste to i postali.Useljavate se kod momaka u nadi da će se vaša veza pretvoriti u nešto više. Živeti sa nekim može da bude jeftinije, ali to nije najbolja situacija. Žene su "prespojene" tako da su emotivna bića, i iako im je posao bitan, žene napreduju na emotivnoj osnovi. Žene koje žive sa svojim partnerima pre braka stvaraju scenario "zajednice" za koji veruju da će živeti nakon venčanja. Nažalost, to ne funkcioniše na taj način. Držite svoje mesto. To će biti najbolji novac koji ste ikada potrošili.

5. Zaboravljanje na sebeKada svoj život posvetite nekom drugom i prestanete da investirate u svoje interese i prioritete, sebe postavljate na mesto gde ćete biti ostavljeni. Ljudi rođeni u porodicama sa lošim granicama nikada nemaju strukturu, lični prostor ili poštovanje jedno za drugo. Žene koje imaju tu potrebu vezuju partnera za sebe! Držite se svojih ciljeva, interesa i ne dirajte svoje snove. Ne menjajte svoj život da biste njima ugodili i ohrabrite ih vašim ponašanjem optimiste.

6. Biti lažov!

Pasivne žene su seksi samo nesigurnim muškarcima. Žene često govore da su mirne i pasivne i čak i lažu kako ne bi uznemirile svog partnera. Šta??? Laganje partnera nije u redu, i ako već imate potrebu da lažete, onda vi niste u dobroj vezi. Budite svoj advokat i branite svoje stavove i potrebe. jake, pametne žene ne zastrašuju muškarce koji su sigurni u sebe.

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track