UDALE SE, PA OTKRILE PRAVO LICE SVOJIH MUŽEVA: 10 žena otkriva neverovatna iskustva!

ŠOKIRANE

UDALE SE, PA OTKRILE PRAVO LICE SVOJIH MUŽEVA: 10 žena otkriva neverovatna iskustva!

Žena -
Ima i prijatnih, ali i vrlo neprijatnih iznenađenja, ali ove dame su dokaz da nikoga ne možete potpuno da upoznate, dok ne počnete sa njim da provodite sve vaše vreme

Bez obzira na to koliko ste dugo u srećnoj vezi sa vašom drugom polovinom, potpuno ćete ga upoznati tek kada počnete da živite zajedno, prenosi Stil.Mnogi ljudi se vrlo brzo venčavaju, misleći da sve znaju o muškarcu, pa tek u braku otkriju neke njegove osobine, koje pre zajedničkog života nije pokazivao.Ovih 10 žena su primer za to - one su pravo lice svog muškarca otkrile tek kada su stale na ludi kamen. Neke su bile prijatno, a neke neprijatno iznenađene:1. "Dok smo se zabavljali, muž i ja smo išli na spavanje u isto vreme. Kad smo se venčali, primetila sam da on ustvari ide na spavanje mnogo ranije, a da je samo zbog mene ostajao budan. Osim toga, videla sam i da spava sklupčan kao beba, što mi je i dan danas slatko."

2. "Suprug i ja bili smo u vezi samo šest meseci pre nego što me je zaprosio, tako da ga pre braka nisam dobro poznavala. U suprotnom bih možda razmislila o udaji - ispostavilo se da se tokom zabavljanja ponašao najbolje što ume, a sada je skroz opušten. Možda i previše, jer sada non stop podriguje i pušta gasove."3. "Tek smo godinu dana u braku i sve je prilično lepo, jedino što sam otkrila da tokom sna ima nemirne noge. I to vrlo - u sred noći prebaci nogu preko moje i počne da me gura i grebe. Prvi put sam se prepala, sada mi je smešno."4. "Znala sam i pre braka da je moj suprug dobar i da ne voli da se svađa, naročito sa rodbinom. Ali, u braku sam naučila da on jednostavno ne zna da kaže Ne, što svi ostali okreću u svoju korist."5. "Pre braka nisam imala pojma da moj suprug nikad u životu ne bi pristao na usvajanje dece, ukoliko ja ne mogu da zatrudnim. Ja sam želela da se ostvarim kao majka, na bilo koji način, i da nisam uspela da zatrudnim, sigurno bih se razvela od njega."6. "U braku sam saznala da je moj partner na poternici FBI-ja, i to kao drugi najtraženiji prevarant! Kada je prvi put upao u nevolje sa zakonom, verovala sam mu i branila ga, sve dok nisam shvatila da godinama živim u laži. On je sada u zatvoru i više nismo u braku."

7. "Možda će vama zvučati kao glupost, ali kad sam se udala, primetila sam da moj muž za kupanje koristi dva peškira i obavezno ih tako mokre ostavi na krevetu! Svaki dan! Samo zamislite - tokom hladne večeri poželite da se ušuškate ispod toplog pokrivača, a kada ga podignete, nađete prljave, mokre peškire. I 6 godina kasnije, ovo je i dalje problem."8. "Suprug i ja bili smo zajedno 9 godina pre nego što smo se venčali. Nekoliko godina kasnije, ja sam obolela od raka dojke, a on je pokazao ljubav, pažnju i brigu kakvu nisam nikad mogla ni da zamislim!"9. "Nakon udaje, saznala sam da moj muž priča i mrmlja u snu, i to vrlo glasno. Na početku sam ustajala u sred noći da vidim šta se to dešava napolju svake noći, dok nisam ukapirala da je to zapravo on."10. "Nisam imala pojma da moj suprug ima opsesivno-koplulsivni poremećaj. Naš novi nameštaj ga je izluđivao jer se, po njemu, komadi nisu slagali jedni sa drugima, u mašini za pranje sudova obavezno poređa suđe po nekom svom pravilu, i na vrlo specifičan način razlikuje levu čarapu od desne, kako god da mu to uspeva. Ali, i pored svega toga, ne bih ga menjala ni za šta!"Pročitajte još na portalu Stil:4 savršena poklona za vaše dete: Biće vam zahvalno celi život!Zašto će muškarac da se zaljubi baš u tebe, a ne u neku drugu?Marinkova borba za život: Roditelji prodali stan da mu omoguće lečenje!Dobrota koja tera suze na oči: Mladići daruju beskućnike za Božić! (VIDEO)Čaj za smirenje: Tibetanci se kunu u njega, piju ga i za dugovečnost! (RECEPT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track