OVI GESTOVI GOVORE VIŠE OD VOLIM TE: 7 znakova kojima vam partner pokazuje ljubav
Foto: Profimedia

Obratite pažnju

OVI GESTOVI GOVORE VIŠE OD VOLIM TE: 7 znakova kojima vam partner pokazuje ljubav

Žena -
Slatke reči "Volim te", kako za žene tako i za muškarce, imaju vrlo duboko značenje, no ponekad ih je teško izgovoriti. A da su dela puna snažnija od reči otkrivaju sledeći gestovi uz pomoć kojih možete otkriti da li mu je zaista stalo do vas.

1. Dugi, strastveni poljupci - Poljubac zatvorenih očiju tokom kojeg vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak kako za vas tako i za njega. Ako ga doživite znajte da mu puno značite.

2. Osmeh nakon poljupca - Poljubac je prepun snažnih emocija, no ono što se dogodi nakon njega još je emotivnije. Ako primetite da vas odmah nakon poljupca posmatra i lagano se smeška, znajte da pored sebe imate zaljubljenog muškarca.

3. Sluša vas i posmatra dok pričate - Pratite njegov pogled i on će vam otkriti štošta o njegovim osećajima. Primetite li da vas posmatra, da mu je pogled na vašim usnama pa na očima te izgleda kao da pomno prati svaku vašu reč, to može značiti kako je zaista zaljubljen.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

4. Voli svuda ići s vama - Muškarci nisu ludi za šopingom niti razgledavanjem izloga ili sajmova. Ako i vaš partner to ne voli, ali svejedno je spreman s vama provesti jedno takvo poslepodne i pritom se dobro zabavlja sigurno se radi o snažnim osećajima koje gaji prema vama.

5. Prati vas pogledom iz daljine - Kada ste na javnom mestu poput kafića ili noćnog kluba i udaljite se od svog partnera, ali svako toliko kada pogledate u njegovom smeru primetite kako vas traži pogledom, budite uvereni kako prema vama gaji snažne osećaje.

6. Stalno je doteran kad je u vašem društvu - Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping uvek je doteran, namirisan i izgleda besprekorno. Verujte kako to čini samo zbog vas, a sve kako bi vas zadivio.

7. Spontano vas dodiruje u javnosti - Kada ste zajedno u restoranu ili kafiću stavi vam ruku na leđa kada hodate, ili vam dodirne bedro dok sedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu - to su znakovi dubokih i snažnih osećaja.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track