(VIDEO) 10 problema koje imaju žene sa velikom guzom
Foto: Profimedia

Džej Lo začetnica trenda

(VIDEO) 10 problema koje imaju žene sa velikom guzom

Žena -
Dok brojne javne ličnosti promovišu kult velike, oble guze - one kojima su takve obline prirodni dodatak znaju da to ponekad može biti i teret. Njih muče ovih 10 stvari.

Veća i obla stražnjica posebno je na ceni u poslednjoj deceniji, a popularizovali su je zvezde poput Dženifer Lopez, Kim Kardašijan i Igi Azaleae, ali koliko god poželjna bila, takva guza ima i svojih mana, barem za one koji je "nose".

Ovo je deset najčešćih problema na koje se žale žene sa istaknutom stražnjicom:

1. Farmerke su retko kad taman

Jer je stvar u tome da su negde proporcije veće, a negde manje. Ako farmerke pristaju u struku, velike su šanse da su samo čučanj od pucanja na delu zadnjice i nogu. Ako su dobre na kukovima, pojas na struku se presavija...

2. Odnos prema streč patalonama se kreće od ljubavi i mržnje i tako ukrug.

Pantalone su odlične dok se obuku nakon pranja, ali vrlo brzo poprimaju oblik pa se mogu rastegnuti. Osim toga, one su izuzetno udobne, ali mogu privlačiti neželjenu pažnju - kao da ste u helankama.

3. Vodoinstalaterov procep je stvarnost

Kupite farmerke koje pristaju guzi, ali obično su nešto šire u struku. Tako se lako odvajaju od leđa, pa pružaju predubok pogled dok se čuči, saginje...

4. Suknje i pantalone se podižu pri hodanju jer veće obline vole da pokupe tkaninu, što rezultira stalnim navlačenjem takvih odevnih predmeta prema dole.

5. Ko ima veću guzu, doktorirao je umetnost skoka i uvlačenja u pantalone. Takođe, skakanje dok se uvlači u farke ne izgleda baš super ako postoji publika.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

6. Žene koje imaju veću guzu često se i nazivaju prikladno tome, a barem jednom ih se tim epitetom opisivalo u društvu, na poslu...

7. Skini džins nisu prijatelj ženama s većom guzom - one u njima najčešće izgledaju napadno, što i nije toliko problem koliki je niski struk koji ih prati i omogućuje da stražnjica izviri napolje.

8. Velike guze ruše stvari bez svesne želje dame koja je nosi.

9. Kaiši su najbolji prijatelj velikih guza - a ako imate jednu, velike su šanse da vaš kaiš skriva pokoju ratnu priču u situaciji držanja stvari na mestu.

10. Brojni ljudi misle kako su tange napravljene za sve guze, ali kod velikih oni često znaju samo da nestanu unutra.

Pogledajte video na tu temu:

(Elite Daily)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track