ZVALI SU JE ČUDOVIŠTE CELOG ŽIVOTA ZBOG NJENOG IZGLEDA: Sada se ona poslednja smeje!
Foto: Ilyke

Lepotica

ZVALI SU JE ČUDOVIŠTE CELOG ŽIVOTA ZBOG NJENOG IZGLEDA: Sada se ona poslednja smeje!

Žena -
Dok je rasla, problem je bio samo još gori. Ne samo zbog nadimka, već je žvakanje hrane bilo skoro pa nemoguće, jer njeni gornji i donji zubi nisu bili u istoj ravni.

Deca su zlostavljala i maltretirala ovu korisnicu Imgura pod nazivom "AppleDarling", zbog njenih loših zuba, nazivajući je čudovištem zbog izgleda.

Kada je njena majka bila u mogućnosti, kupila joj je protezu za zube, ali joj je zubar rekao da ni to u potpunosti neće rešiti njen problem.

Njeni gornji i donji zubi uopšte nisu bili u istoj ravni, kako je doktor objasnio to je kao da imate jednu ruku dužu od druge.

Kao što možete da vidite na slikama, njeni donji zubi formirali su slovo "U" dok su gornji formirali slovo "V", što je prouzrokovalo da se zubi pozadi dodiruju, ali prednji nisu mogli da se spoje.

Ona je čula za maksiodacijalnu operaciju koja može da poboljša funkciju vilice i fizički izgled. Osiguranje je pokrivalo njene troškove i ona je mogla da ode na operaciju sa 17 godina. Nakon tri sata operacije, njena vilica bila je spojena žicama 2 nedelje.

Bilo je potrebno godinu dana da prođu otoci i pogledajte je sada!

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track