Ako želite da zavedete Hrvaticu, ovo morate da znate! Važi i za Srpkinje!
Foto: Profimedia

Uputstvo

Ako želite da zavedete Hrvaticu, ovo morate da znate! Važi i za Srpkinje!

Žena -
Hrvatice su poznate po svojoj lepoti, pa je tako sastavljena lista uputstvima kako da turisti osvoje Hrvatice, koje mogu biti poprilično temperamentne i naizgled teške. Provereno, sve ovo važi i za Srpkinje.

Treba vam nešto znanja

Hrvati imaju impresivno opšte znanje, a budući da su iz male zemlje, morali su učiti nekoliko stranih jezika, istoriju i geografiju celog sveta. Ako želite da zavedete Hrvaticu važno je ne napraviti elementarnu grešku i ne znati baš ništa o njenoj zemlji, trpati je u "istočni blok" sa Ukrajinom ili misliti da je još deo Jugoslavije. Hrvati će na to reagovati drsko i podcjenjivački, a diskusija sa devojkama neće se završiti dobro.

Trudite se da naučite neštoHrvatski je težak jezik, a imena i prezimena se ponekad skoro i ne mogu izgovoriti. Ipak, devojke će zaista ceniti ako uložite truda u to, a usput naučite i pokoju hrvatsku reč.

Strast iznad svegaHrvati su strastveni ljudi, a to je vidljivo u gotovo svemu čega se prime. Strastveni su oko muzike, politike, odnosa, ljubavi, mržnje. Hrvati najviše preziru one koji u sebi nemaju strasti već su apatični. Stoga, nemojte biti pasivni i mlaki.

Hedonizam je važanŽivot treba da se svodi na uživanje, a Hrvati dobro znaju da cene finu hranu, dobra pića i odmaranje. Kafići su uvek puni, a druženje u njima je ritual. Nije važno ko plaća, poanta je da se međusobno počastite - po onom ko zove rundu.

Škrtost Hrvatice neće doživeti kao mudro rukovanje novcem pa im neće biti ni privlačno.

Preuzmite inicijativuHrvatice nisu žene koje će olako pristupati muškarcima, one po pravilu žele da ih osvojite. Iako su liberalne, navikle su da momci naprave prvi korak. Čak i ako im se neko sviđa, čekaće mesecima a da ne preduzmu nešto konkretno, pa ako želite nešto, tada poduzmite i inicijativu.

Pokažite poštovanjeNije loše Hrvatici pokazati malo divljenja prema njenoj zemlji, kulturi, istoriji, sportu, lepoti žena i naposletku njenoj lepoti. Ipak, u divljenju treba biti umeren da ne bu zvučali otrcano i ljigavo.

Pokažite karakterHrvatice će se ceniti muškarca sa stavom protivnom njihovom, nego onog koji uopše nema stava. Najgora stvar koju možete napraviti jeste da će se slagati svime što ona kaže - to pokazuje pomanjkanje karaktera i očajničku želju da se svidite, pa će ona izgubiti interes. Hrvatice vole malo izazova, a naročito nekoga ko će ih naterati da promisle o svojim stavovima ili stvari pogledati novim očima.

Trebate da znate da pijete Hrvati su narod koji generalno dosta pije. Tu su i razne rakije te druga pića, a poznavanje kulture pijenja i reči "živjeli". Ako niste od onih koji mogu ili znaju da popiju, bolje se zadržite na nekoliko pića nego da provodite ostatak večeri na WC-u. Također na zaboravite dami natočiti čašu!

Foto Profimedia
Foto Profimedia

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track