(VIDEO) ROĐEN JE ODBIJEN OD SVETA: Kada ga je sestra pogledala u oči i rekla ovo...bićete u suzama!
Foto: Ilyke

Poslušajte njene reči!

(VIDEO) ROĐEN JE ODBIJEN OD SVETA: Kada ga je sestra pogledala u oči i rekla ovo...bićete u suzama!

Žena -
Ejs Ejčer je devojčica sa jednom veoma specijalnom porukom o svom bratu koju želi da podeli sa svetom. U video snimku koji je do sada pogledalo preko 2,6 miliona ljudi, Ejs priča priču o svom usvojenom bratu Arčiju, dečaku koji je odbačen jer je rođen sa Daunovim sindromom, ali je pronašao novi život u Americi.

Ejs počinje tako što objašnjava kako je počeo Arčijev život u Bugarskoj, ali konstatuje da, "kada su doktori saopštili da ima Daunov sindrom, majka je rekla da ne želi da ga zadrži". Posle priznanja u kameru da pona nije baš najbolje razumela zašto njegova rođena majka nije htela da ga zadrži, ona dodaje: "Ali svejedno, ja sam srećna jer je on moj brat."

Arčijeva divna veza i odnos sa sestrom podeljena je širom sveta u čast Dana Daunovog sindroma, koji je prošlog marta proslavio 10 rođendan. Nada male Ejs je da će svako ko bude pogledao ovaj video, gledati Arčija na drugačiji način i da će se prema njemu drugačije i ponašati, ali kako je to ona rekla, "on je kao i svako drugo dete."

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track