10 SATI JE DEČKO TUKAO SKORO NA SMRT: Poruka koju je snimila iz bolnice se sada širi svetom!
Foto: Ilyke

Potresno!

10 SATI JE DEČKO TUKAO SKORO NA SMRT: Poruka koju je snimila iz bolnice se sada širi svetom!

Žena -
24-godišnja Amerikanka, Derijan Amaker, je normalna mlada žena, koja uživa u životu i pretvara svoje hobije u posao. međutim, ono što joj je njen dečko uradio jednog užasnog dana šokiralo je ceo svet. 10 sato je bez prestanka tukao, ali ona je preživela!

Dok je još ležala u bolničkom krevetu, ona je odlučila da podeli ovu strašnu priču kako bi pomogla drugima. I to je i uradila sa Fejsbuk video snimkom, koji je poslala "Nacionalnoj Koaliciji protiv nasilja nad ženama." Opisala je tačno šta joj se sve desilo.

"Ćao - moje ime je Derijen. Nekoliko dana nakon "Dana zahvalnosti", moja ljubav je postala šizofrena i brutalno me je tukao 10 sati. On je to isplanirao; trebalo je da umrem. Preživela sam ili pobegla, zovite to kako želite i provela sam 4 dana u bolnici, naduvenih i zatvorenih očiju, pitajući se zašto, zašto...?Fizički sam dobro sada; Moja bivša ljubav je i zvanično optužen od strane suda i sledi mu dosta godina u zatvoru.Pitala sam svog doktora zašto izgledam drugačije u ogledalu, pretpostavljajući da je u pitanju psihološka posledica brutalnosti. nežno mi je saopštila da su mi sve kosti slomljene i da mi zato lice deluje drugačije, sada je šire za pola inča.Provela sam svoj život skupljajući ljudske priče: ja sam pevačica, fotograf, pisac. Ja stvaram stvari. ja dajem stvari. Po prvi put suočila sam se sa jednom neljudskom pričom i duboko sam potrešena.Ja generalno ne snimam video snimke sebe, ali to je bila jedina stvar koju sam želela da uradim u bolnici. Insistirala sam - osećala sam da je jako bitno i da je ovo jedan moj mali trijumf da nešto učinim, da spasim šta god mogu iz mog slomljenog srca.Nasilje u kući je tema koja ne treba da se krije. Ona utiče na mnoge ljude koje znate, radosne ljude, ljude koji pevaju, koji vole. Mi kao ljudi moramo da budemo bolji, jači, pristojniji. Mi koji volimo ne smemo da dopuštamo nasilje. Mi živi moramo da se suočimo sa životom."

Reči ove hrabre žene zaista ulaze pod kožu. One nas podsećaju da nikada ne treba da skrenemo pogled od ovakvih užasnih situacija koje vrebaju svuda, čak i tamo gde ih niko ne očekuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track