ONA JE NAJBOGATIJA TINEJDŽERKA: U školu ide helikopterom, druži se sa Bekamovima, a ima opasnog tatu
Foto: Printscreen/Facebook

Prava princeza

ONA JE NAJBOGATIJA TINEJDŽERKA: U školu ide helikopterom, druži se sa Bekamovima, a ima opasnog tatu

Žena -
Sofija Abramovič ima sve što neko može da poželi, međutim najviše voli da bude uz svog poznatog oca.

Ona je jedna od najpoželjnijih plavuša u Londonu, a znaju je i kao najbogatiju tinejdžerku u Londonu.Međutim, Sofija Abramovič verna je samo jednom muškarcu: tati Romanu. Ćerka (18) ruskog tajkuna i vlasnika fudbalskog tima Čelsija mogla bi da izabere bilo kojeg dečka kojeg želi, jer njena privlačnost ne leži tek u bogatstvu, već je reč o zgodnoj devojci za kojom bi se mnogi okrenuli bez obzira na novac.

Ali umesto da leti iz veze u vezu i paradira po crvenom tepihu, simpatična i draga Sofia najradije provodi vreme s ocem. Zato bi onaj koji bi pokušao da se približi prvo bi trebalo da bude odvažan i neustrašiv.

Iako mnogo vremena provodi sa tatom, Sofija nađe vremena i za glamurozan život. Tako se povremeno zaleti s privatnim avionom na francusku rivijeru, uživa u najfinijem šampanjcu ili potroši 200.000 funti tokom zimskih praznika kako bi partijala s prijateljima – Bekamovima. Jer, ipak je ona tatina princeza.

Prošle godine je napunila 18. rođendan noćnom klubu sa 500 prijatelja, na šta je tata potrošio “samo” 30.000 funti. Roman pak nije prisustvovao zabavi, budući da je u klubu prisustvovala njegova bivša supruga, Sofijina majka Irina. Kad nije sa Bekamovima, Sofija se rado druži sa 17-godišnjom ćerkom poznatog kuvara Gordona Ramzija.

Kad nađe vremena za školu, voze je u blindiranom kolima, a dok je bila mlađa, često je u školu išla helikopterom. Sad radije putuje s vozačem i telohraniteljima u terencu. Sofija često objavljuje fotografije s tatom, kojeg očito obožava, a koji joj bez reči ispunjava svaku želju, pa je tako dobila i najskuplje konje kad se počela baviti jahanjem.

Taj sport joj čak i dobro ide i druži se sa devojkama koje dele tu strast. Iako neki tvrde da Roman Sofiju drži na “kratkoj uzici”, drugi smatraju da to nije nimalo čudno kad znate koliko je loš primer Romanova starija ćerka Ana koja živi i studira u Njujorku, gde neprestano ide sa zabave na zabavu.

Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track