KADA JE DOŠAO KUĆI ZATEKAO JE OVAJ PRIZOR Njegova dirljiva objava na Fejsbuku raspametila je javnost
Foto: Facebook/screenshot

Zahvalnost

KADA JE DOŠAO KUĆI ZATEKAO JE OVAJ PRIZOR Njegova dirljiva objava na Fejsbuku raspametila je javnost

Žena -
Kada se s posla vratio kući i zatekao svoju verenicu kako spava pored njihovog sina, Toni Ems objavio je dirljiv status u kome se obratio muškoj populaciji i objasnio koliko majke, koje sede kod kuće i čuvaju bebu, zapravo imaju posla.

Toni Ems iz Kresvela, Engleska objasnio je u emotivnom statusu na Fejsbuku kako ne može dovoljno da zahvali svojoj verenici, Šarlot Speri koja se stara o njihovom sinu. Ova objava je lajkovana skoro 30.000 puta.

I sometimes don't give this woman the credit she is due, when I come from work she is always "tired" now it's me who has...

Posted by Tony Emms on Wednesday, January 27, 2016

"Ponekad ženama ne pripisujemo dovoljno zasluge. Kada dođem s posla ona je uvek 'umorna', a ja sam taj koji je radio ceo dan, ali u poslednje vreme sam razmišljao šta ta neverovatna žena čini dok sam ja napolju. Sigurno se odmara, sedi sa bebom i gleda TV, zar ne? Odgovor je NE. Kada ja krenem na posao, ona tada ustane i mora da se pripremi za stresan dan koji je čeka. Beba plače jer je gladna, ali i ona je. Ona ne jede, ali beba jede. Onda se igra sa njim, pa promeni njegove pelene, pa se opet igra s njim. A kada on zaspi, tada i ona ima vremena da odmori, ali umesto toga ona opere sudove. Kada se beba probudi, mama još nije ni doručkovala, ali ni tada ne jede, već bebi spremi ručak, nakon ručka on zahteva njenu pažnju i hoće da se igra. Zapamtite, mama još nije doručkovala, a iako je sve pospremila, bebine igračke su još razbacane po podu. U to vreme ja dolazim s posla i iznerviram se jer mama nije posredila kuću već spava. Ali, ustvari, ona je celog dana radila i starala se o bebi koja je srećna i zdrava. Ako se bilo koji otac oseća kao što sam se ja osećao, neka samo pomisli na to šta sve mame rade kod kuće. Poštujte majku vašeg deteta. Ona je posebna, ona je odustala od svega kako bi odgajila vašu bebu. Zaista volim ove dve pospane 'bebe' i one zaslužuju svoj odmor", stoji u Tonijevoj objavi na Fejsbuku.

Tonijeva objava podeljena je više od 12.000 puta i izazvala lavinu komentara.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track