DAME, VAŽNO JE: Umivate se svakog jutra a ovaj važan deo lica redovno zaboravljate
Foto: Profimedija

Razmislite

DAME, VAŽNO JE: Umivate se svakog jutra a ovaj važan deo lica redovno zaboravljate

Žena -
Dame obožavaju da se šminkaju i izgledaju perfektno ali prilikom umivanja većina zaboravi da očisti ovaj deo lica.

Debele obrve su već dugo u modi, i, sudeći po svemu, situacija će dugo bti takva. Prema tome, dame koje priroda nije obdarila punim, gustim obrvama, primorane su da se snalaze uz pomoć senki, olovki i gelova za obrve, osim ukoliko se ne odluče da se prepuste kozmetičarima.

Međutim, mnoge dame pri večernjoj rutini skidanja šminke zaboravljaju da pažnju posvete obrvama koje su tog jutra pažljivo iscrtavale.

Žene često previđaju da i obrvama treba pružiti odgovarajuću negu. Kao i kosa na glavi, i obrve treba redovno prati kako bi se izbeglo nagomilavanje kozmetičkih proizvoda na njima. Time ćete izbeći i njihovo opadanje i tanjenje dlake, piše magazin Marie Claire.

"Dlake na obrvama su mnogo mekše i nežnije od kose", tvrdi Sanja Vučetaj, mejkap umetnica, dodajući da su zbog toga veoma podložne nagomilavanju prašine i masti, a ukoliko ih ne negujete, na njima se može pojaviti i perut!

Zbog toga, redovno treba prati obrve - ne morate kupovati specijalne proizvode, dovoljnoi je samo da su blagi, jer oni agresivniji mogu da skinu sva prirodna ulja sa obrva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track