VEZA ZA JEDNU NOĆ: Očekivanja protiv realnosti! Gde vi spadate?
Foto: Viralthread

Nije sve savršeno!

VEZA ZA JEDNU NOĆ: Očekivanja protiv realnosti! Gde vi spadate?

Žena -
Ako hoćete da kažete da nikada niste imali vezu za jedno veče u vašem životu, apsolutno vam ne verujemo ni reč.

Neko od vas će se složiti da su 20-e godine najluđe po pitanju tih stvari. Završili ste srednju školu, studirate ili radite, ali i upoznajete mnogo muškaraca u vašem životu...

Nema nikakve sramote u tome, dobro nije baš da nema. Mogu tu da se nađu neke jako interesantne priče, a možete na to i da gledate kao sticanje prakse za dan kada ćete upoznati muškarca iz snova? (Da, pokušavamo da opravdamo vaše ponašanje, da biste se osećali bolje).Istina je, međutim, da je sledećeg jutra nakon strastvene noći sa potpunim strancem uvek prilično neprijatno i neugodno.

Kada se probudite - očekivanja!Osećate se sveže, vaša šminka od sinoć još uvek deluje prilično dobro i imate nekoliko minuta da se obučete i odete do kupatila pre nego što se probudi. Nakon što ste sve završili, vratite se u krevet i on se probudi sa osmehom na licu i ponudi vam doručak!

Kada se probudite - realnost!

Vaš dah je očajan, maskara razmazana oko očiju, imate užasnu frizuru, njegov dah je očajan, oboje se osećate užasno i vi skoro pa odmah govorite da morate da idete.

Jutarnje ćaskanje - očekivanja!Pričate o tome koliko vam je bilo skakno sinoć, imate mnogo toga zajedničkog, oboje se slatko nasmejete i onda odlučite da li ćete nešto zajedno da radite posle i da se raziđete pod super okolnostima.

Jutarnje ćaskanje - realnost!Vi ga pitate šta se tačno dogodilo sinoć i da li ste vas dvoje...? Osećate se pomalo čudno i odlučujete da je vreme da idete.

Odlazak iz njegovog stana - očekivanja!Definitivno imate u torbi dnevnu garderobu kako biste izgledali kao normalno ljudsko biće dok napuštate njegov stan. Zahvaljujete se jedno drugom za noć i dajete jedno drugom nimalo čudan zagrljaj i odlazite srećni.Odlazak iz njegovog stana - realnost!Još uvek nosite garderobu od sinoć i izgledate užasno. zagrlite se na potpuno uvrnut način ili se uvrnuto poljubite u usta. Možda će jedan od vas predložiti da zamenite brojeve telefona, ali oboje niste baš zainteresovani za to.

Stizanje kući - očekivanja!Izgledate kao potpuno normalna prosečna osoba koja ide kući po divnom sunčanom danu, osim što ste imali seks prethodnu noć i osećate se sjajno zbog toga!Stizanje kući - realnost!Svi znaju da ste neko ko se spetljao sa nekim noć pre i osećate se kao da vam svi sude i muka vam je.

Naletanje na tu osobu u nekom trenutku - očekivanja!Pozdravite jedno drugo kao civilizovani ljudi, malo popričate i to je to.Naletanje na tu osobu u nekom trenutku - realnost!Ili se krijete, činite čudan kontakt očima i smejete se ili se pravite da ga niste videli. Ako ipak dođete u tu užasnu situaciju da morate da pričate, kažete "Ćao, kako si", nasmejete se čudno i kažete da morate da idete.

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track