(FOTO) UPOZNAJTE NAJPOPULARNIJI PAR NA INSTAGRAMU: Za male pare putuju po svetu, evo i kako
Foto: Printskrin/Instagram

Mnogi im zavide

(FOTO) UPOZNAJTE NAJPOPULARNIJI PAR NA INSTAGRAMU: Za male pare putuju po svetu, evo i kako

Žena -
Džordan Boven i Medelin Relp žive život o kojem mnogi mogu samo da sanjaju. Njih dvoje putuju svetom, fotkaju se na egzotičnim destinacijama i sve to za "male pare".

Ovaj par je vezu započeo kada su imali samo 14 godina, a upoznali su se u Adelaideu. Dosad su bili na raznim mestima: u Indiju, Maroku, Turskoj i Tanzaniju, kao i SAD-u, Gvatamali i Santoriniju. Impresivne fotografije napravili su i na Sejšelima gde su nedavno bili.

A photo posted by @madelinejoyrelph on Oct 6, 2015 at 3:06am PDT

Kada ne putuju, Madelin radi kao fotomodel, dok je Džordan fizički radnik, ali njihov se život zapravo vrti uglavnom oko putovanja: kada su kod kuće, rade, štede i planiraju odlazak na sledeću destinaciju.

Fotografije koje snimaju na svojim raznim mestima su zaista impresivne, a jedan od razloga zašto ovaj neobično lep par prati više od 80 hiljada ljudi na Instagramu jeste i način na koji putuju.

A photo posted by @madelinejoyrelph on Sep 23, 2015 at 6:47pm PDT

Naime, oni to čine maksimalno štedljivo, pa lete uglavnom avio kompanijama koje u ponudi imaju karte čije su cene niske, nikada ne jedu u skupim restoranima i zaobilaze skupa mesta.

Koliko su tačno novca potrošili nije poznato, a par tvrdi da je reč o skromnoj svoti, s obzirom na broj zemalja koje su obišli.

A photo posted by @madelinejoyrelph on Jul 30, 2015 at 10:09am PDT

"Često prespavamo na aerodromu, ili spavamo u autobusima i vozovima. Jedemo uličnu hranu i ono što kupimo na lokalnim pijacama. Uživamo u svakom trenutku i živimo svaki dan kao da je poslednji", pričaju Madelin i Džordan, koji su mnogi već proglasili najlepšim parom Instagrama. Na putu su do sada proveli 13 meseci, a tvrde da ih je svako putovanje samo još više zbližilo.

A photo posted by @madelinejoyrelph on Aug 9, 2013 at 2:58pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track