FATALNE GREŠKE U LJUBAVI: 7 saveta koje ćete čuti od bližnjih a ne treba da ih poslušate!
Foto: Shutterstock

LJUBAV

FATALNE GREŠKE U LJUBAVI: 7 saveta koje ćete čuti od bližnjih a ne treba da ih poslušate!

Žena -
Ne morate uvek da poslušate baš svaki savet koje vam prijatelji daju...

Iako savete prijatelja i najbližih osoba izuzetno poštujemo i većinu slušamo jer su nam rečeni iz najbolje namere, sledećih 7 saveta izbegavajte po svaku cenu, piše sajt Cosmopolitan.

“Morate da nađete Gospodina savršenog”

Baš niko na ovom svetu nije savršen. Svi imaju mane, pa bi bilo nerealno očekivati nekog bez ijedne. Ali, tu svakako postoji gospodin dovoljno dobar (savršen samo vama), koji će zadovoljiti barem sve one najvažnije stvari.

“Nikada nemojte da prihvatite poziv za dejt u poslednji čas”

Ako večeras niste imale nikakvih planova, a on je pozvao u zadnji tren da ipak ima vremena i da je malopre dobio karte za predstavu koja počinje za 3 sata, zašto ne biste prihvatili poziv? Ako je to prvi put, on vaš pristanak sigurno neće smatrati očajnim potezom, a ne bi trebali ni vi. Potpuno je druga priča ukoliko se to stalno ponavlja.

“Nemojte puno da jedete”

Salata na prvom dejtu, jer ne želite da odmah vidi koliko možete da pojedete? Činjenica je da će on kad vidi koliko zapravo možete da pojedete, sigurno neće misliti da ste se dobro najele od 3 lista salate. Žena bi uvek trebalo da naruči ono što želi. Jedino o čemu bi trebala da vodi računa je cena, koja bi trebala da bude u granicama pristojnosti.

“Ne javljajte se 3 dana nakon dejta”

Koliko ste puta čuli ono da žena nikada ne bi trebala da se javi prva? Ili da ne bi trebala da se javi najmanje 3 dana nakon dejta? Ako vam je bilo lepo, zašto mu ne bi to stavili do znanja? Porukom zahvalnosti na lepoj večeri bićete pristojne i zainteresovane, ali ne i očajne. A i njega ćete svakako malo ohrabriti.

“Nemojte da spavate sa njim pre trećeg izlaska”

Činjenica je da broj nije bitan, 3 ili 13 – bitno je koliko to želite i koliko mu verujete.

“Nema leptirića u stomaku, nema ni drugog dejta”

To je bio tek prvi dejt i sigurno niste stigli da se upoznate kako treba. Drugo, bili ste nervozni. Na drugom ćete svakako biti opušteniji pa ako vam je bilo prijatno prvi put kada ste se videli prvi put, iako vam nije poskakivao želudac nakon njega, on definitivno zaslužuje drugi.

“Morate malo da glumiš”

Kako ćete sa nekim da uspostavite iskrenu vezu, ako niste iskreni? Nema potrebe za glumom, budite ono što jeste. Ali, to svakako nije zeleno svetlo za to da mu ispričate životnu priču na prvom sastanku. Malo tajnovitosti je uvek dobra odluka.

Sa sajta Cosmopolitan www.cosmopolitan.rs pročitajte:

Kako da konačno zaboravite osobu koja vam je slomila srce

Otkrivamo: Šta znači ukoliko sanjate bivšeg partnera

10 poruka zbog kojih će on baš ceo dan misliti o vama

Koja je idealna razlika u godinama između žene i muškarca?

5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track