PRINC I KAMILA NIKAD NISU PRESTALI DA SE VOLE: Ovo je najlepša ljubavna priča svih vremena!
Foto: Printscreen

Srodne kraljevske duše

PRINC I KAMILA NIKAD NISU PRESTALI DA SE VOLE: Ovo je najlepša ljubavna priča svih vremena!

Žena -
Vreme je za podsećanje na jednu od najvećih ljubavnih priča savremene britanske istorije - ljubav princa Čarlsa i Kamile.

Britanski prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga vojvotkinja od Kornvola doputovali su u Beograd u okviru šire posete Srbiji i regionu, a njihova ljubavna priča prkosila je i opstala uprkos svemu. Upoznali se na utakmici pola Ova ljubav prkosila je svemu, i na kraju uspela. A sve je počelo na utakmici pola davne 1970. godine. Tog dana upoznali su se ovi mladi 23-godišnjaci. Kamilla Šand, rođena je u imućnoj porodici sa zanimljivom istorijom. Njena prabaka Alis Kipel, naime, bila je ljubavnica kralja Edvarda VII dugo godina. Otac joj je bio preduzetnik, a majka socijalna radnica, a Kamilla je imala savršeno detinjstvo. Pripadala je visokom društvu, a u jednom od takvih upoznala je princa Čarlsa.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Princ Čarls i princeza Kmila upoznali su se 1970. godine, kada su imali svega 23 godine. Odmah su počeli vezu, ali je ona raskinula kada je Čarls dobio poziv za mornaricu. Nije molio Kamilu da ga čeka, pa ona to nije ni uradila. Udala se za svog dugogodišnjeg udvarača Endrua Parkera Boulsa, s kojim je dobila i dvoje dece.

Ipak, ljubav nije prestala, a Kamila i Čarls ostali su u dobrim, prijateljskim odnosima. Bili su, prijateljski, toliko bliski da je Čarls bio kum njenom sinu 1975. godine. Nastavljali su da se viđaju i druže u svojim krugovima. A druženje je navodno bilo prilično intimno.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prema rečima Džonatana Dimblebija (Čarlsovog službenog biografa), Čarls I Kamila počeli su svoju vanbračnu avanturu 1986. godine. Čak su 1992. godine procurili seksi razgovori koje su Čarls i Kamila vodili od 1989, a tabloidi su sve objavili.

Čarls je priznao neveru, a o svemu je progovorila i princeza Dajana, rekavši da njihov brak nije imao šanse. Naime, u njemu ih je uvek bilo troje.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Volim te i ponosan sam na tebe "Znam da bi me oživeo. Ne mogu podneti nedjelju veče bez tebe', rekla je Kamila Čarlsu tokom njihovih razgovora. 'A šta je sa mnom? Problem je jer sam ti potreban nekoliko puta nedeljno?", zapitao je potom on. "Onda to i uradi. Potreban si mi ceo dan. Sve vreme"', rekla mu je tadašnja ljubavnica Kamila.

Potom se Čarls dosetio kako bi se to moglo rešiti!

"Želeo bih da živim u tvojim pantalonama sve vreme. Sve bi bilo lakše. A da sam tek tampon. Kakva sreća", pričao je princ. Kamila se nasmijala i nazvala ga idiotom, ali ideju je smatrala savršenom. Nisu, doduše, oni bili isključivo u seksualnoj aferi. Bilo je tu emocija i ljubavi.

"Volim te i ponosan sam na tebe", rekao je Čarls Kamili u jednom od telefonskih razgovora. Ona ga je odvratila od ideje.

"Ne budi smešan. Nisam nikada ništa postigla", rekla je.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Tvoje najveće postignuće je što me voliš', rekao jo joj je, a ona je dodala da je to najlakša stvar na svetu. Razgovor potom nisu mogli da završe još neko vreme, govoreći jedno drugom koliko se vole. Kamila se razvela 1995. godine, a Čarls 1996.Očigledno, za to je znala britanska javnost, a priznao i sam Čarls, Kamila nikad nije bila završena priča. Princ ju je uvek voleo.

Pošto je princeza Dajana poginula 1997. godine, Čarls i Kamila svoju vezu su držali u tajnosti, a u javnosti su se zajedno pojavili tek 1999. godine. Verili su se nekoliko godina posle, a venčali 2005. godine.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Jedan od prisutnih rekao je kako je tokom zdravice Čarls jednostavno nazdravio, poručio kako voli Kamilu. Prihvatili su je i Čarlsovi sinovi Hari i Vilijam, pa je tako Hari jednom prilikom rekao da je Kamila njihovog oca učinila vrlo srećnim.

Sa Kamilom princ Čarls je našao svoju srodnu dušu i najbolju prijateljicu. Ova inteligentna žena nikad nije prestala da nasmejava i privlači princa Čarlsa - ljubav svog života.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

dnevnik.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track