STAVILA JE KONDOM U ČARAPU I NAPUNILA GA JE VODOM: Ne, ona nije luda, ona je genije!
Foto: Jutjub

Šta sve može

STAVILA JE KONDOM U ČARAPU I NAPUNILA GA JE VODOM: Ne, ona nije luda, ona je genije!

Žena -
Da li ste znali da postoji hiljadu načina da iskoristite kondom van spavaće sobe? Ova dama je otkrila kako da iskoristi svoju fioku punu neiskorišćenih kondoma na načine koji vam nikada ne bi pali na pamet. I svi su neverovatni!

Svi znamo čemu kondomi služe i za šta su napravljeni, ali da li ste znali za šta još mogu da posluže? Ova žena guru je smislila neverovatne ideje za ove stvarčice, a vi ćete se zapitati "zašto se ja toga nisam setio/setila?"Pre nego što počnemo i otkrijemo vam načine da kondome koji vam samo stoje u fioci iskoristite pametno, setite se da svi oni moraju da budu bez lubrikanta,u suprotnom sve ovo bi bio veliki nered!

1. Otvaranje čvrsto zategnutih tegliImate probleme sa otvoranjem tegli? Samo uzmite kondom stavite na poklopac tegle i to je to!

2. Nema više zalepljenih poklopacaNemojte da bacate teglu džema ili meda jer se poklopac zalepio, ova metoda će vam uštedeti novac i super je za one sa slabijom rukom. Ova fora će lako da odvrne poklopac jer neće biti znoja sa vaših dlanova i biće više trenja.

3. Vodootporni hanzaplastiLako je kao što i izgleda, ali funkcioniše besprekorno. Imate problem da se kupate dok imate flaster na rani jer će otpasti? Kondom može da vam pomogne i u tome!Samo isecite kraj kondoma dovoljno dugačko za oblast koji želite da pokrijete i stavite preko flastera, a onda se kupajte do mile volje. On će držati čvrsto to mesto, ali i nežno.

4. Elastične gumiceOve "gumice" će držati vaše stvari čvrsto zajedno bolje nego bilo koja gumica koju kupite.

5. Samo isecite kondom i napravite veličine koje želite.Kako biste napravili razne gumice i pravite prstenove koje god veličine želite.Kako biste sprečili prstenove od pucanja kada se rastegnu, samo budite sigurni da su vam rezovi pravi i nemaju krive ivice ili će pući. isecite ih u jednom brzom potezu...

6. Brzo i lako obuzdajte svoje kablove po kući.Tako što ćete napraviti razne veličine gumica koje su neverovatno jake i izdržljive moći ćete lako da sredite svoje kablove, pa i olovke i slično...

7. Držite kondom pun vode u čarapi.Verovatno ćete prvo pomisliti na one šale kad smo bili klinci i bacali kondome pune vode sa terasa. Zapravo, zbog njegove elastičnosti, oni su idealni za držanje vode u njima. Tako da, kada idete na kampovanje ili na dugačku vožnju biciklom možete da držite kondom sa vodom u čarapi i imaćete dosta sveže vode kada ste žedni.

8. Svaka čarapa drži i do 2 litre vode.Kondomi su jako fleksibilni, ali i jako tanki i mogu lako da se probuše i pokidaju. Ovo je razlog zašto ih treba držati u čarapi. Ali ne brinite, ima tu mesta za 2 litre vode. To će biti dovoljno ako dehidrirate u slučaju nužde.

9. Za hlađenjeAko vas bole leđa, uvrnuli ste zglob...treba vam led?Samo napunite kondom sa 1 trećinom alkohola i 2/3 vode, vežite čvor i stavite to u zamrzivač na 45 minuta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track