(VIDEO) CELA PORODICA JOJ UMRLA ZBOG DEBLJINE: Morala je da smrša 75 kg da bi živela...
Foto: Printscreen

Odlučna

(VIDEO) CELA PORODICA JOJ UMRLA ZBOG DEBLJINE: Morala je da smrša 75 kg da bi živela...

Žena -
Meri Meksvel je shvatila da će i ona tako završiti ako nešto ne promijeni.

Meri je kao dete usvojio rođak pošto su njena majka, otac i tetka umrli od srčanog udara zbog viška kilograma. Ona je takođe imala problema s težinom još od ranog detinjstva – s dve godine imala je već 22 kilograma, a sa 12 godina skoro 100. U najgorem trenutku života imala je 135 kilograma.

Međutim, kao što život ponekad krene u dobrom smeru, tako je i Meri pronašla ljubav, a to ju je podstaklo da razmisli o svojoj budućnosti.

Njen prijatelj Džoš Parker pozvao ju je jednog dana na sastanak i ona se zaljubila.

"Počela smo ozbiljnu vezu i budućnost mi je odjednom postala stvarnija. Znala sam da želim i ostati živa kako bi imala obitelj i bila zdrava. Nisam željela biti kao svoja obitelj i umrijeti mlada. Bilo je vrijeme za promjenu", prisjeća se Meri.

Sa 20 godina otišla je na ugradnju želudačnog prstena i promenila način života. Počela je da putuje i baviti se sportom. Izgubila je 75 kilograma, ali još nije rešila sve probleme. Mršavljenje je ostavilo toliko viška kože na njenom telu da ju je sramota da iazđe u javnost", čak je i Džoš morao odgoditi svoju prosidbu jer Meri ne želi da otkrije telo u venčanici.

Ipak, njeno zdravlje je stabilno i sada skuplja novac za odstranjivanje kože, radujući se svojoj novoj budućnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track