Pismo momka koji se žalio na žene postalo hit: Posle ovoga nikad nećeš imati seks!
Foto: Profimedia

Tviter se oglasio

Pismo momka koji se žalio na žene postalo hit: Posle ovoga nikad nećeš imati seks!

Žena -
Nezadovoljan muškarac, kako se pretpostavlja iz Toronta, postavio je pismo u svom gradu kako bi istakao da žene ne vole fine momke.

Fotografija pisma se pojavila na Tviteru, a veliki broj korisnika se složio da posle ovog "obaveštenja" autor teksta sigurno više nikad neće imati seks.

"U redu dame, kapiram. Vi ne želite prijatno večernje ćaskanje. Vi ne želite da vas džentlmen isprati do automobila. Vi ne želite prijatnog lika koji će vam pomoći da odnesete namirnice, ili da vam pridrži vrata.

Dobro, plašite se dobrih momaka. Pretpostavljam da mi moramo da patimo i gledamo kako vam slama srce iznova i iznova smeće u koje ste zaljubljeni. Samo želim da znate da nije lako, i bolno je gledanje vašeg pada. Dajte šansu dobrim momcima da vam pomognu da se manje plašite sveta“, stoji u postavljenom pismu.

Veliki broj korisnika Tvitera se složio sa momkom, ali jedna korisnica je napisala: “Ako želiš da devojka spava sa tobom, nemoj da je nazivaš glupom ili idiotom, samo zato što se naložila na sje.anog delikventa koji nema budućnost. Ta faza dođe i prođe“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track