(FOTO) Španska kraljica Leticija pala u drugi plan: Preslatke ćerke ukrale svu pažnju!
Foto: Reuters

PRAVE PRINCEZE

(FOTO) Španska kraljica Leticija pala u drugi plan: Preslatke ćerke ukrale svu pažnju!

Žena -
Kako je Uskrs jako bitan hrišćanski praznik, španska porodica plave krvi ne propušta priliku da ga svake godine tradicionalno provede na Palma de Majorci, gde ih je pozdravilo nekoliko stotina okupljenih poštovalaca. Posebno oduševljenje izazvale su naslednice krune

Prošlo je punih 6 meseci od kada su se španske princeze Sofija (8) i Leonor (10) pojavile u javnosti, tako da su poštovaoci kraljevske porodice bili oduševljeni kada su ih juče videli na uskršnjoj misi u katedrali na Palma de Majorci.Kako je Uskrs jako bitan hrišćanski praznik, španska porodica plave krvi ne propušta priliku da ga svake godine tradicionalno provede na ovom ostrvu, prenosi portal Stil.U društvu svojih roditelja, kraljice Leticije, kralja Felipea i njegove majke Sofije, devojčice su strpljivo pozirale fotografima i radosno mahale okupljenima.

Princeze su bile slično obučene u pantalone, bele bluze i roze džempere, dok je njihova baka kraljica Sofija nosila elegantan svileni cvetni mantil ispod kojeg se nazirala ljubičasta haljina.Za razliku od svoje svekrve, kraljica Leticija se odlučila za mnogo svedeniju kombinaciju. Ona je uz tamne pantalone širokog kroja obukla prugastu majicu i sako ciklama boje. Mnogi su komentarisali da je ovoga puta Leticija mogla malo svečanije da se obuče, u skladu sa prilikom.

Drugi, pak, kažu, da nije ni btino šta je obukla, jer su njene ćerkice, zahvaljujući svom šarmu, privukle svu pažnju prisutnih.Pročitajte još na portalu Stil:Na svakih 9 kvadrata stavite ove biljke i ne brinite za rak: Čiste vazduh u roku od 24h!Ovako se hranite ako imate ovu krvnu grupu: Mršavi, a zdravi za kratko vreme!Zatrudnela u 18. godini: Nakon ultrazvuka, i lekari ostali u šoku!Sreća, porodična okupljanja, šarena jaja: Ovako su poznati proslavili Uskrs (FOTO)Pismom spustio bivšeg dečka svoje devojke: Muškarac kakvog svaka žena sanja! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track