ŽENE, NJIH BI TREBALO DA PROBATE: Sa ovim muškarcima morate biti bar jednom
Foto: Profimedia

Saveti

ŽENE, NJIH BI TREBALO DA PROBATE: Sa ovim muškarcima morate biti bar jednom

Žena -
Seksualni život često uđe u rutinu i postane dosadan, pa ako je takav slučaj kod vas, i bavite se mislima da dovedete nekog novog muškarca u krevet, imamo savet za vas.

Radi se o rezultatima ankete sprovedene na velikom portalu za upoznavanje, a rezultati su očekivani – i dalje su najpoželjniji vozači kamiona i autobusa, jer ti likovi navodno stvarno unose život u spavaću sobu.

Istraživači su zaključili da posao koji radite ima veliki uticaj na ponašanje u seksu, tako da je, na primer, više od 50 posto pravnika i advokata zadovoljno svojim seksualnim životom, nakon njih dolaze već spomenuti vozači, a treći po redu su prodavači nekretnina.

Vozači su, inače, skloni prljavom govoru u krevetu, a pravnicima su draži eksperimenti. Uz to, prodavači nekretnina imali su prosečno 21 seksualnog partnera u životu, što je tri puta više od proseka.

Teleoperateri i ekonomisti pridružili su se računovođama kao predvidljivi muškarci koji ne mogu napraviti ništa novo u krevetu, dok su uz vozače kamiona stali advokati.Stoga, ako vam nedostaje uzbuđenja, nazovite pravnika ili vozača i s dosadom je gotovo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track