I najupornija migrena nestaje za nekoliko minuta: Hitna pomoć od tri sastojka! (RECEPT, VIDEO)
Foto: Shutterstock

KAO RUKOM ODNEŠENA

I najupornija migrena nestaje za nekoliko minuta: Hitna pomoć od tri sastojka! (RECEPT, VIDEO)

Žena -
Postoje lekovi koji ublažavaju migrene, ali nam oni nisu uvek pri ruci. U tom slučaju, možete sami da napravite najefikasniju hitnu pomoć i to od samo tri sastojka

Svako barem jednom u životu oseti nesnosnu glavobolju. Užasno su neprijatne i mogu da budu najupornij bol kojeg ne možemo da se otarasimo tako lako, piše Stil.

Međutim, oni koji pate od migrene znaju koliko im ona još većih problema stvara od obične glavobolje. Naravno, postoje lekovi koji ublažavaju migrene, ali nam oni nisu uvek pri ruci. U tom slučaju, možete sami da napravite najefikasniji hitnu pomoć protiv migrene i to od samo tri sastojka.

Potrebno je: čaša voda, 2 kašičice himalajske soli i sok od 1 limuna.Priprema: Promešajte sastojke, popijte i sačekajte nekoliko minuta - samo toliko je dovoljno da osetite olakšanje. Za detaljnije uputstvo pogledajte snimak!

50 godina trpeo strašne migrene: Deka (79) pronašao neverovatan lek za glavobolju! Bolovi u kičmi nestaju odmah: Masaža ove tačke na stopalu preporađa! (FOTO) Reuma koju lekari nisu mogli da ublaže: Žena otkriva kako se zauvek oslobodila bola! (RECEPT) Tajna dugovečnosti čuvenog kineskog doktora Hoa (93): Ovo je najbolji lek! (VIDEO) Jedemo je neograničeno i dajemo deci: Ovo je najotrovnija namirnica na svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track