Najnovije vesti

NA PRVI POGLED ONA IZGLEDA KAO PRELEPA DEVOJKA: Ipak, kada bolje pogledate, videćete da je ona heroj
Foto: Hefty

Volja!

NA PRVI POGLED ONA IZGLEDA KAO PRELEPA DEVOJKA: Ipak, kada bolje pogledate, videćete da je ona heroj

Žena

Nekoliko dana pre Božića, pre 2 godine, život mlade Brazilke Paole Antonini se dramatično promenio.

Paola je prelepa, zabavna i voljena devojka, koja radi kao profesionalni model. Ipak, jednoga dana imala je saobraćajnu nesreću zbog nemarnog vozača. Bila je teško povređena i doktori su morali da joj amputiraju levu nogu od kuka pa do stopala.

Nesreća i invaliditet činilo je kao da je slomio Paolin duh i njen posao modela delovao je nemoguć. Ipak, Paola je uzela život onakvog kakav je - dokazala je sebi i svima ostalima koliko je zapravo volja zha životom jaka.

Danas, ona je ponosna na svoju protezu i iznad svega, ona dokazuje da invaliditet nije nešto zbog čega treba biti nesrećan i očajan.

Ona redovno postavlja na Fejsbuk svoje fotografije koje posmatrače ostavljaju sigurne da ona vodi ispunjen život pun sreće i neverovatne energije.

Ova lepa žena takođe redovno trenira, jaše, pleše i vozi skejtbord...

...Čak i pliva. Verovatno zato i ima savršenu figuru!

Ona ne krije svoju protezu, jer njena lepota i volja za životom nisu ugroženi zbog toga.

Grozna nesreća nije uništila njenu karijeru kao što je Paola mislila. Ona je nastavila da radi kao model za jako veliku kompaniju.

Redovno se pojavljuje na televiziji i ima svoj blog na Jutjubu gde razgovara sa drugim osobama sa invaliditetom i ohrabruje ih.

(Hefty)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...