MUŽ JE PRONAŠAO ŽENU U BEBINOM KREVECU: Onda je shvatio razlog zašto se popela u njega! Zapamtite!
Foto: Worthytoshare

Poučno!

MUŽ JE PRONAŠAO ŽENU U BEBINOM KREVECU: Onda je shvatio razlog zašto se popela u njega! Zapamtite!

Žena -

Ovaj tekst vas neće uznemiriti i nije za srčani zastoj...Zašto je žena ušla u bebin krevetac? Odgovor će vas šokirati.

Zašto bebe plaču?Razlog nije toliko jednostavan kao što mislite. Bebe ne plaču uvek zato što im nešto treba, a ponekada ne plaču uopšte iako im je jako potrebna pažnja.

Upoznajte DejnuNedavno, Dejna je postovala fotografijju sebe sa bebom u krevecu. Došla je kod njene bebe, Luele kako bi je ušuškala dok je plakala. Ipak, imala je drugačiju priču da ispriča.

Ona se seća obećanja koje je dala svojoj bebiDejna se uvek seti jednog jednostavnog obećanja koje je dala svojoj bebi. Ovo obećanje je dala odavno, kada je bila prvorođenče. Obećala je da će uvek doći kod svoje bebe, bez obzira na sve. Ali zašto je to obećala?

Čula je kako je jedan misionar rekao nešto u govoru.Nedugo posle Luelinog rođenja, Dejna je prisustvovala govoru jednog misionara. On je radio u sirotištu i imao je neverovatnu priču. Dok je bio u sirotištu, on je primetio nešto čudno...neverovatnu, potpunu tišinu.

Zašto su bebe bile tihe?Pastor je počeo da objašnjava zašto su bebe u tom sirotištu bile tihe. U jednom trenutku, rekao je, da su bebe prestajale da plaču jer su negde duboko u sebi znale da niko neće doći po njih. Dejna je bila potpuno šokirana i pala je na kolena pred auditorijumom.

To je promenilo ceo Dejnin pristup njenoj bebi.Dejna se osetila kao nova majka. Govor misionara promenio je njen pogled na majčinstvo zauvek. Nikada neće dozvoliti da njena beba plače, a da ona ne dođe po nju.

Deca su dragocenaOvo samo pokazuje koliko su bitne bebe. Tih prvih nekoliko godina života čini bitnu razliku za njihovu budućnost. Da li je beba zanemarivana i ignorisana može da napravi razliku i da od njih napravi kriminalce ili bitne članove zajednice.

(Worthy to share)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja