DA LI SU SRPKINJE SPONZORUŠE: Evo šta prvo gledaju kad žele da se udaju
Foto: Profimedia

Anketa

DA LI SU SRPKINJE SPONZORUŠE: Evo šta prvo gledaju kad žele da se udaju

Žena -

Da li je skroman život danas deplasirana stvar? Da li je ispod časti svojim znanjem i trudom zaraditi skromnu platu i živeti dostojanstveno?

Ili je bolje težiti za luksuzom na tuđ račun. Da li je Srpkinjama danas zaista najvažniji faktor kod muškarca novac.

Poslednjih godina, pa čak i decenija mlade devojke sve više traže imućne partnere, kako bi osigurale lagodnu budućnost. Ipak ova pojava nije odlika samo današenjeg vremena.

Ako se prisetimo prošlosti, moramo priznati da je oduvek bilo miraždžiki.

"Današnje devojke 15-20 god imaju takođe miraz na sebi i u sebi, silikoni, da izgleda bolje nego što je majka priroda dala i samim tim ona očekuje povraćaj tog novca, dalje ulaganje", kaže radijska voditeljka Gorica Nešović.

Događa se apsurd, da i majke forsiraju svoje ćerke da treba da izgledaju po određenom modelu inače ih niko neće hteti. Sistemi vrednosti su poremećeni, najvažnije je biti bogat, a o emocijama više niko ne govori.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Postoji veliki broj sponzoruša koje uopšte ne reaguju na leptiriće u stomaku, a mogla bih da ispričam jednu anegdotu kad je ćerka Berluskonija pitala - tata šta je to ljubav? On kaže kad ti on pokloni dijamantsku karticu, odvede na doručak u Pariz, pokloni brilijante, a ona je rekla: A leptirići u stomaku? On kaže to su izmislili komunisti da bi mogli da j.... za džabe“, rekla je Jelena Tinska.

"Uzor su im starlete. Nema na televiziji devojke koje uče, obrazovane. I momci, nama se čini, trče za njima, za tim koje su slobodnije", "Ispravno bi bilo prava ljubav, a da novac ne dolazi uobzir", samo su neki od komentara devojaka iz ankete.

Nije nova izreka: kad besparica zakuca na vrata, ljubav izađe kroz prozor. Ali evidentan je pad morala i pravih vrednosti.

Super žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track