(FOTO) REKLI SU JOJ DA JE PREDEBELA ZA BIKINI: Neke devojke bi se zaplakale, Džes im je odbrusila...
Foto: Printscreen

Kad imaš samopouzdanje

(FOTO) REKLI SU JOJ DA JE PREDEBELA ZA BIKINI: Neke devojke bi se zaplakale, Džes im je odbrusila...

Žena -

Iako se zlostavljači mogu okomiti na nekog iz bilo kojeg razloga, najčešće je to ipak nečiji izgled. Međutim, osim zlostavljača, društvene mreže mogu koristiti i oni koji se bore protiv njih, poput devojke pod imenom Džes Porteli.

Ona je čekala u redu za kabine za presvlačenje, želeći isprobati bikini, kad je čula kako druga devojka glasno komentira njenu težinu. Prema njenim riječima, djevojke koje izgledaju poput Jes ne bi trebale ni nositi bikinije. Umjesto da se rasplače u kabini, Džes je svoje negativno iskustvo iskoristila za borbu protiv ovakvih zlostavljača. Na Fejsbuku je napisala snažnu poruku, kojom želi potaknuti motivirati žene širom svijeta da prihvate svoja tela i ojačaju svoje samopouzdanje.

This is the picture that basically changed my life in the last few days. Thanks to this picture I have met some awesome...

Posted by Jes portelli '' live and let live'' on понедељак 18. април 2016.

"Danas mi je devojka u prodavnici rekla da "devojka poput mene" ne bi trebalo da nosi bikini. Da vam nešto kažem, zadovoljna sama sa sobom, i sa svojim velikim stomakom prekriva prugama. Međutim, istu stvar je mogla reći nekoj devojci koja je tek skupila hrabrost da nosi bikini i time joj ubiti sve samopouzdanje, jednim glupim komentarom. Možete biti bilo koje veličine i izgledati dobro. Samouverenost vas čini seksi, a ne konfekcijski broj. Hvala ti što si me posramila u javnosti, zbog tebe sam dobila veliki popust za bikini. Mnogo ljubavi, debela, samopouzdana devojko", napisala je Džes.

I don't usually post such pictures of myself on Facebook however what happened today should be shared to raise some...

Posted by Jes P Ortelli on четвртак 7. април 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track