Najnovije vesti

NAJČUDNIJI PAR U SRBIJI: On je gej i žena, a ona je žena u telu muškarca
Foto: Printscreen

NAJČUDNIJI PAR U SRBIJI: On je gej i žena, a ona je žena u telu muškarca

Žena
00:00h

Daniel i Jelena kažu da tek sad žive pravi život – on je muškarac gej i povremeni kros-dreser, a ona je žena u telu muškarca.

“Ja sam sa tim bio načisto od samog početka i nisam nalazio nikakav problem sa tom činjenicom, međutim nailazio sam na probleme sa drugim ljudima“, kaže Daniel Pinter.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

U svetu u kom sve što nije opšte-društveno prihvaćeno mora da ima etiketu i ime, Daniel koji se deklariše kao gej s povremenim hobijem da se oblači kao žena kaže da njegova porodica ipak ima predrasude.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

“Rođen sam u jednoj veoma skladnoj porodici. Iako emancipovani ipak imaju određene rezerve prema nekim mojim hobijima i vidim da im više odgovara da odlazim u muškom izdanju, pa im izlazim u susret zbog toga“Ja kada sam bila jako mala imala sam helanke svih boja i sećam se da sam uzimala babine štikle, borosane. Prvi put kad sam se baš našminkala imala sam 14-15 godina i tako sam izašla na ulicu u selu u kojem živi tri hiljade ljudi i gde me svi znaju“, priča Jelena za „Exploziv“.

Jelena planira da promeni pol i da se za 10 godina ostvari kao porodična žena. Daniel s druge strane, kaže da se ne bi odricao svog polnog organa jer voli kako on izgleda.

Foto Prinscreen
Foto Prinscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...