(VIDEO) PRIZNAO JE RODITELJIMA DA JE GEJ: A onda je usledio novi šok! Neverovatno!
Foto: Youtube Printscreen

Sakrivene namere

(VIDEO) PRIZNAO JE RODITELJIMA DA JE GEJ: A onda je usledio novi šok! Neverovatno!

Žena -

Svaka emotivna ispovest na Jutjubu gotovo uvek postane instant hit, iako joj to nije bila inicijalna namera, a ovaj video 25-godišnjeg Rijada Kalafa dodatno je začinio ovo pravilo.

Današnje vreme je era kad se rasna, polna i seksualna tolerancija najviše potenciraju, ali i pored te načelne otvorenosti liberalnog društva verovatno nijedan roditelj ne želi da mu dete bude homoseksualnog opredeljenja. To je prosto prirodna i instinktivna reakcija, ali zato ljudi imaju razum pomoću kog lakše prihvate to saznanje.

Nijedan pravi roditelj neće manje voleti svoje dete zbog seksualnih preferenci. Kalafov video nije karakterističan za Jutjub, naime on je odavno priznao svojim roditeljim da je gej, a onda ih je pozvao da se prisete momenta kad su to saznali i kako su se nosili sa tom informacijom.

Emocije su nanovo pokuljale napolje pa su Rijad i majka Lorejn saznali još jednu stvar - njegov otac Sem je pokušao da oduzme sebi život kad je saznao za Rijadovo seksualno opredeljenje!

"Svi su otišli na spavanje, ali oko tri ili četiri ujutru, ustao sam i potražio pilule kako bi se ubio", izjavio je on. Ipak, izašli su iz toga zajedno, kao snažnija porodica.

"Ne obazirite se na to šta vam govori okolina i šta se nameće kao normalno, već šta lično osećate!", poručuje ova, ponovo srećna, i što je najvažnije porodica puna podrške.

(The Daily Dot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track