A NIJE PROSTITUCIJA: Žena zarađuje milione a za ovaj posao nikada niste čuli!
Foto: Profimedia

Snašla se

A NIJE PROSTITUCIJA: Žena zarađuje milione a za ovaj posao nikada niste čuli!

Žena -

Luana Vard se bavi poslom od kojeg zarađuje milione. Spaja bogataše sa lepim devojkama, a cilj je, kako kaže, brak.

Iako mnogi odmah pomisle da je u pitanju neki oblik prostitucije, Luana tvrdi da nema ništa loše u tome da pomogne ljudima da pronađu svoju pravu ljubav. Tu uslugu naplaćuje 15.000 dolara.

“U mojoj angenciji su bogati i lepi ljudi. Ako želite kvalitet, morate za to i da platite. Ovo nije nikakva prostitucija, ovo funkiconiše poput sajtova na kojima se ljudi sami upoznaju, samo što ovde imaju posrednika, pa je sve sigurno. Nema straha od toga na koga možete da naletite”, kaže Luana.

Počela je da se bavi ovim poslom u Pertu kada je imala 19 godina, a potom je sa 23 otvorila svoju agenciju.

“Ceo život sam posvetila ovom poslu. Ko kod mene dođe neće pogrešiti. A dolaze mi razni. Ne biste verovali. Slavni, političari... ”, kaže ona.

Otkriva na koji način sve funkcioniše.

“Moji klijenti su uglavnom bogati muškarci i lepe žene. Mada, ima i obrnutih slučajeva. Onaj koji traži osobu mi da smernice, a ja mu iz baze pošaljem fotografije i karakteristike te osobe. Ako se dopadnu jedno drugom, onda im dogovorim viđanje. Posle sve zavisi od njih. Većina muškaraca koji me kontaktiraju imaju jahte, pa je poželjno da devojka voli brodove. Često organizujemo i žurke na tim jahtama, pa se više njih odjednom upoznaje”, kaže Luana.

Ističe da je najsrećnija kada se iz tih poznanstava rodi brak.

“To i jeste cilj. Da pronađu ljubav svog života. Muškarci uglavnom ne traže da i njihova partnerka ima novac, traže da ona bude duhovita, da ima ono nešto, da je prijatna i da imaju zajednička intresovanja. Žene sa druge strane traže neku sigurnost i dobrog čoveka na kojeg mogu da se oslone i da računaju na njega.”, kaže Luana.

Ističe da je za nju ovo najbolji posao na svetu: “Ima li ičeg lepšeg od činjenice da ste baš vi ta koja pronalazi srodne duše?”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track