MUŠKARCI, ZAPAMTITE OVIH 7 PRAVILA: Evo kako da udovoljite svojoj ženi, a nije teško
Foto: Shutterstock

Zadržite je pored sebe

MUŠKARCI, ZAPAMTITE OVIH 7 PRAVILA: Evo kako da udovoljite svojoj ženi, a nije teško

Žena -

Nije se rodio 'ko bi ženi udovoljio, česta je rečenica u ustima muškaraca. Često tvrde i da im celi život ne bi bio dovoljan da shvate što žene žele.

Istina je da ni one vrlo često ne znaju što hoće, no da bi bile sretne u vezi ili braku, ovih sedam kvaliteta je apsolutno neophodno. 1. VernostSnaga vaše veze zavisi od nje. Dovede li se ona u pitanje, sve se ruši kao kula od karata, bez obzira na to koliko ste dugo gradili to što ste imali.

2. IskrenostPotpuna iskrenost i razgovor o svemu jedini je način da vas dvoje funkcionišete kao jedno i imate potpuno povjerenje jedno u drugo. Čak i bele laži mogu narušiti ljubavni odnos. To uključuje i one situacije u kojima mislite da je bolje malo slagati nego reći istinu, poput onih kada joj neka odeća ne stoji ili joj jelo ovaj put nije baš uspelo.Ako shvati da lažete, misliće da joj lažete i u svim drugim takvim situacijama. Zato bolje budite iskreni, ali i taktični. Ako ne znate kako da pristupite u takvim situacijama, zamislite što biste vi tada voleli da čujete i tako joj recite.

3. VremeKada odvojite vreme za svoju dragu i kvalitetno ga posvetite samo njoj, to će sigurno znati da ceni. Zbog toga će se uvek iznova zaljubljivati u vas jer će znati da je volite i cenite, i ono najvažnije - da volite da provodite vreme s njom.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

4. RazumevanjeMožda ćete često čuti od svoje drage "ti mene uopšte ne razumeš". To je možda zato što ste je samo površno shvatili, što niste doista razumeli koliko se loše/tužno/razočarano oseća u tom trenutku. Ako je vi ne shvatite kako treba, potcenićete njena osećaje u tom trenutku i zato će vam predbacivati da je ne razumete. Razgovarajte s njom i ako nešto niste shvatili, tražite da vam objasni što je to što niste razumeli.

5. EmotivnostNijedna žena ne želi da se njen frajer pretvori u ženu kada je reč o emocijama. One samo žele da pokažete da ih imate, da pokažete saosećajnost, nežnost i emotivnost, da ste čovek u ključnim situacijama. Pred ženom nikad nećete ispasti ranjivi ako pokažete emocije, možete samo biti voljeni.

6. Budite njena snagaŽene vole kada se mogu osloniti na svog muškarca. Kada on za nju predstavlja sigurnu luku kada joj je teško i mentalno i fizički. A sA druge strane, muškarci vole taj osećaj da su potrebni.

7. Strast prema životuMuškarac koji zna što želi od života uvek je poželjan. Ako se trudi i radi, gradi svoju budućnost i ima viziju šta želi od nje, partner je koji zrači samopouzdanjem. Njegova strast u očima postaje i njena strast prema njemu.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

express.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track