MAJKA UPOZORAVA SVE RODITELJE: Beba mi je strašno opečena od nečega što se nalazi u svakom dvorištu!

Opasnost!

MAJKA UPOZORAVA SVE RODITELJE: Beba mi je strašno opečena od nečega što se nalazi u svakom dvorištu!

Žena -

Roditelji uvek preduzimaju sve moguće mere kako bi im dete bilo bezbedno. Sprečavaju ih da odlaze na određena mesta koja mogu da budu opasnost i sklanjaju ih od predmeta koji mogu da ih povrede.

On ima samo 9 meseci, ali je preživeo jezivu bol. Opekotine drugog stepena rezultat su vrele vode iz baštenskog creva. Ova majka sada upozorava druge na ovu vrstu opasnosti.Evo šta je rekla:"Mislila sam da plače jer je ljuta, jer misli kada je neko prska vodom po licu. Nisam imala predstavu da ge peče", rekla je majka.

Tužno je to što je nešto što je predviđeno da bude zabavno, zapravo bilo jako opasno.Majka je nastavila da objašnjava:"Slama srce. Zaista. Koža mu je otpadala. Imao je plikove po celoj desnoj strani".Nije bila ni svesna mogućnosti da toliko vrela voda može da bude u crevu. Ali kada spoljašnja temperatura iznosi 45 stepeni, voda u crevu može da dostigne i 65 stepeni.Vatrogasac Kapetan Leri Subervi je objasnio:"Na tim temperaturama, nešto kratko kao što je 10 ili 30 sekundi izlaganja može da izazove opekotine drugog stepena."Na sreću, dete je potpuno oporavljeno i nadamo se da će roditelji ovo ozbiljno shvatiti. Predlaže se da prvo rukom dodirnete vodu iz creva pa tek onda dozvolite deci da se igraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track